ΗΠΑ: Αγόρι 13 χρονών δολοφόνησε τη μητέρα του με πολλαπλές μαχαιριές – Δίπλα κοιμόταν η νεογέννητη αδερφή του

Ένα 13χρονο αγόρι στις ΗΠΑ συνελήφθη για τη δολοφονία της 39χρονης μητέρας του ενώ αυτή κοιμόταν έχοντας δίπλα της την 14 ημερών νεγογέννητη αδερφή του.

Ο Ντέρεκ Ρόζα, όπως είναι το όνομα του 13χρονου, κατηγορείται με τις διατάξεις περί ανηλίκων για τη δολοφονία της μητέρας του Ιρίνα Γκαρσία ωστόσο τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την απόφαση των αρχών στη Φλόριντα επειδή βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

δευτέρου βαθμού.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο ίδιος ο 13χρονος κάλεσε την αστυνομία και είπε «μόλις σκότωσα τη μητέρα μου».

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν την Γκαρσία νεκρή στο υπνοδωμάτιο λίγα εκατοστά μακριά από μια κούνια μέσα στην οποία βρισκόταν η 14 ημερών κόρη της, η οποία δεν είχε πάθει το παραμικρό.

Photo Facebook

Κατά την εκτίμηση των αστυνομικών ο 13χρονος περίμενε η μητέρα του να πέσει για ύπνο πριν να την μαχαιρώσει αρκετές φορές στο λαιμό.

Η εικόνα και η στάση του ανήλικου ήταν αντίθετες με την εικόνα που είχαν αντικρίσει οι αστυνομικοί. Ο 13χρονος ήταν ευγενικός και σχεδόν απολογητικός στους αστυνομικούς «κάτι που δεν θα περίμενες μπαίνοντας σε ένα διαμέρισμα με έναν τέτοιο σκηνικό δολοφονίας».

Όπως σημειώνει η New York Post ο 13χρονος, ο οποίος ήταν ένας άριστος μαθητής στο σχολείο του, ήταν στο διαμέρισμα το μοιραίο βράδυ με την νεογέννητη αδερφή του και τη μητέρα τους καθώς ο θετός του πατέρας ήταν στη Τζόρτζια.

Photo Facebook

Ο Ρόσα δεν είχε εκδηλώσει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα στο παρελθόν και φέρεται να τα πήγαινε καλά με τον θετό πατέρα του, ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού στο επάγγελμα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το κίνητρο του 13χρονου, ο οποίος δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία όσον αφορά στους λόγους που τον οδήγησαν να δολοφονήσει τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Η Χαμάς δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με όμηρο από το Ισραήλ – «Είμαι η Μάγια Σαμ, σας παρακαλώ πάρτε με από εδώ»

Γαλλία: Άνδρας βίασε δυο ηλικιωμένες σε νοσοκομείο – Η μία πέθανε από καρδιακή προσβολή

Ταϊλάνδη: Πέντε νεκροί από τις πλημμύρες, έρχεται νέα κακοκαιρία

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Αγόρι 13, – Δίπλα,ipa, agori 13, – dipla