Και ο τρόμος στη Γαλλία συνεχίζεται – Απέλυσαν μουσουλμάνους από το αεροδρόμιο επειδή είχαν… μακριές γενειάδες!

ΚΟΣΜΟΣ

Η τρομολαγνεία στη Γαλλία μετά το χτύπημα των τζιχαντιστών συνεχίζεται. Αυτή τη φορά τον συναγερμό δεν σήμανε κάποια τσάντα ή ένα απειλητικό τηλεφώνημα αλλά… οι μακριές γενειάδες δύο μουσουλμάνων εργαζομένων στο αεροδρόμιο του Ορλί!

Συγκεκριμένα, οι δύο εργαζόμενοι, που εργάζονταν ως φύλακες ασφαλείας, απολύθηκαν από τη θέση τους επειδή, όπως καταγγέλλουν, έχουν μακριές γενειάδες! Οι ίδιοι αναφέρουν πως στοχοποιήθηκαν από τη διεύθυνση του αεροδρομίου, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη

γαλλική πρωτεύουσα

Ο ένας εξ αυτών, που έκανε την καταγγελία στην εφημερίδα Le Parisien μόνο με το μικρό του όνομα, Bachir, δήλωσε ότι μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, όλοι οι μουσουλμάνοι που εργάζονται στο Ορλί έγιναν στόχος της διεύθυνσης του αεροδρομίου.

Ο 28χρονος άνδρας υποστήριξε ότι ανώτατο στέλεχος του αεροδρομίου του ζήτησε να κόψει τα… γένια του και του πρότεινε, μάλιστα, να του δώσει μια χορτοκοπτική μηχανή, με αυτόν να αρνείται, πράγμα που οδήγησε στη απόλυσή του.

Ο δεύτερος μουσουλμάνος που απολύθηκε από το Ορλί έκανε ανώνυμη καταγγελία στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV και υποστήριξε ότι πιστεύει πως απολύθηκε εξαιτίας της μακριάς γενειάδας του, παρόλο που οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου τον είχαν ενημερώσει μήνες, πριν τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού, ότι θα απολυθεί «για ιατρικούς λόγους».

Οι δύο άνδρες έχουν ήδη κινήσει την νομική διαδικασία για τις απολύσεις τους και την έχουν αναθέσει σε κοινό δικηγόρο. Ο δικηγόρος τους δήλωσε στον γαλλικό Τύπο ότι μερικές εταιρείες στη Γαλλία έχουν γίνει «παρανοϊκές» μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Νοεμβρίου.

Εκπρόσωπος της σουηδικής εταιρείας Securitas, που έχει αναλάβει την φύλαξη του αεροδρομίου του Ορλί, δήλωσε ότι ο Bachir απολύθηκε για σοβαρούς λόγους και όχι για την γενειάδα του, όπως για συνεχείς απουσίες, για αργοπορία στην εργασία του και για φλυαρία κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του.

ΟρλίαεροδρόμιοΠαρίσιγενειάδεςΑπολύσειςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα