Και πάλι πρώτη σε τηλεθέαση η σειρά «Grand Hotel»

Διεύρυνε κι άλλο την «ψαλίδα» τηλεθέασης χθες η σειρά «Grand Hotel» η οποία για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Παρέμεινε στην δεύτερη θέση του ημερήσιου Top10 η σειρά «Η γη της ελιάς», διατηρώντας, από τη μια μέρα στην επόμενη, σχεδόν αναλλοίωτο το πλήθος εκείνων που την επιλέγουν.

Στην τρίτη θέσης της 10αδας «σκαρφάλωσε» το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με το επεισόδιο της κωμωδίας «V.I.Π. Καλά Γεράματα» να συμπληρώνει

το καρέ.

Η κωμωδία «Έχω παιδιά»- «απέναντι» από το «Grand Hotel»- πέρασε στην πέμπτη θέση των επιλογών του τηλεοπτικού κοινού, ενώ το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» εμφανίστηκε στο τηλεβαρόμετρο της ημέρας μία θέση πιο κάτω  από εκείνη στην οποία είχε διακριθεί την Τρίτη.

Το ενημερωτικό «Live news» παρέμεινε ακλόνητο στην έβδομη βαθμίδα της κλίμακας Nielsen και ο «Άγιος έρωτας» δήλωσε «παρών» από την όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ενημερωτικός τομέας του Mega είδε χθες δύο δελτία- το κεντρικό και το απογευματινό με νοηματική διερμηνεία- να πλασάρονται στις δύο τελευταίες θέσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ισόπαλοι Mega και ANT1 στη «μάχη» τηλεθέασης της Τετάρτης (16/10) – Σχεδόν μηδενικό το μερίδιο της ΕΡΤ2

ΑΝΤ1: Με γορίλες αρχίζει το «The reunion» των Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργου Μαυρίδη (Video)

ANT1: Η Υγεία κεντρικό θέμα στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρόσωπο με πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Grand Hotel,