Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τρίτη (7/02) στη Βόρεια και στη Βορειανατολική Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι τα σχολεία στη Βόρεια και στη Βορειοανατολική Αττική θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη

(7/2), τα σχολεία στον βόρειο τομέα Αθηνών, δηλαδή στις περιοχές: Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ψυχικό, Κηφισιά και Πεντέλη, καθώς και τα σχολεία στην ανατολική Αττική – εξαιρούνται τα σχολεία στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας, της Βουλιαγμένης και του Λαυρίου που θα παραμείνουν ανοιχτά.

Στη δυτική Αττική τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από τον δήμο Μεγαρέων, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Κεντρικό τομέα, εκτός από τον δήμο Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα και Ηλιούπολης, δηλαδή οι δήμοι που βρίσκονται στους πρόποδες του Υμηττού.

Στην αντιπεριφέρεια Πειραιά θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία, εκτός από το Πέραμα και κάποια σχολεία στο Κερατσίνι και στον Κορυδαλλό που βρίσκονται στα ορεινά τους.

Αναλυτικά η λίστα:

Στην Ανατολική Αττική, πλην των Δήμων Λαυρεωτικής και Βούλας -Βάρης- Βουλιαγμένης όπου θα λειτουργήσουν κανονικά. Ωστόσο μετά από αίτημα των δήμων σε Παιανία, Κορωπί και Σαρωνικό θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στη Δυτική Αττική θα είναι κλειστά πλην του Δήμου Μεγαρέων όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών θα παραμείνουν σε όλους τους δήμους κλειστά (Συγκεκριμένα στους Δήμους Αγίας Παρασκευής, Παπάγου Χολαργού, Πεντέλης, Φιλοθέης -Ψυχικού, Μεταμόρφωσης, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Χαλανδρίου, Αμαρουσίου, Βριλήσσιων, Πεύκης -Λυκόβρυσης, Ηρακλείου).

Στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των δήμων Ζωγράφου, Βύρωνα, Καισαριανής, Ηλιούπολης. Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους λειτουργούν κανονικά.

Στην ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Περάματος. Από το δήμο Κερατσινίου λειτουργούν όλα εκτός από τα παρακάτω που θα παραμείνουν κλειστά:

1) Δημοτικά 3ο/6ο/12ο/23ο.-
2) Γυμνάσια 1ο/2ο/4ο καθώς και το Ειδικό.
3) Λύκεια 1ο/2ο/3ο και το ΕΠΑΛ.
Στο δήμο Κορυδαλλού θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από τα παρακάτω:
1. Δημοτικά 9ο/ 10ο/ 5ο /12ο

2. Νηπιαγωγείο 3ο/7ο /8ο / 18ο / 19ο /21ο
3. Γυμνάσιο 4ο / 5ο
Στο ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ θα λειτουργήσουν όλα κανονικά εκτός:

Α) Στο δήμο Χαϊδαρίου που θα λειτουργήσουν όλα εκτός από τα παρακάτω που θα παραμείνουν κλειστά:

1. Όλα στην περιοχή του Δάσους
2. Όλα στην περιοχή του Δαφνιού
3. 1Ο Λύκειο
4. 1ο Γυμνάσιο
Β) Στο δήμο Πετρούπολης θα λειτουργήσουν όλα εκτός από τα παρακάτω σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά:
1. Νηπιαγωγείο 1Ο /2Ο / 6Ο / 7Ο /12Ο /15Ο /16Ο/ 17Ο /17Ο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
2. Δημοτικό 1Ο / 4Ο /7Ο /8Ο /9Ο
3. Γυμνάσιο 4Ο / 6Ο

4. Γενικό λύκειο 3Ο

Στο ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ και στα ΝΗΣΙΑ θα λειτουργήσουν όλα κανονικά.

Σε όλες τις παραπάνω περιοχές που δεν θα λειτουργήσουν σχολεία συμφωνήθηκε να παραμείνουν κλειστές και οι λαϊκές αγορές.

Διαβάστε επίσης:

Στην Τουρκία 21 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, με σωστικό όχημα και σκύλους (video)

Άλκης Καμπανός: «Κατάφερα και ξέφυγα, αλλιώς θα είχα την ίδια κατάληξη με τον Άλκη» – Τι κατέθεσε φίλος του 19χρονου (video)

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Μπάρμπαρα, Τρίτη,kakokairia barbara, triti