Κασσελάκης για βίντεο με αστυνομικό που απειλεί πολίτη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να απομονώσει τα “σταγονίδια”, έχει αποφασίσει να τα βάλει στην πρώτη γραμμή;»

Απόσπασμα από οπτικοακουστικό υλικό από τη διαμαρτυρία φορέων της ΒΑ Αττικής στην Πεντέλη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναρτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με απειλές αστυνομικού των ΜΑΤ, ο οποίος λέει στους διαδηλωτές «θα τα πούμε μετά».

«Καλώ τον κ. Χρυσοχοΐδη να με ενημερώσει τι “θα

πει μετά” το συγκεκριμένο όργανο της τάξης σε συμπολίτη μας η οποία διαμαρτυρόταν σήμερα στην Πεντέλη; Σε τι ακριβώς “θα λογαριαστούμε” μόλις φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες; Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να απομονώσει τα “σταγονίδια”, έχει αποφασίσει να τα βάλει στην πρώτη γραμμή; Η ελληνική αστυνομία υπάρχει για τη προστασία των πολιτών και όχι για τον εκφοβισμό τους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

Καλώ τον κ. Χρυσοχοΐδη να με ενημερώσει τι «θα πει μετά» το συγκεκριμένο όργανο της τάξης σε συμπολίτη μας η οποία διαμαρτυρόταν σήμερα στην Πεντέλη;

Σε τι ακριβώς «θα λογαριαστούμε» μόλις φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να απομονώσει τα «σταγονίδια»,… pic.twitter.com/uN9ILCTYeH

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 20, 2024

Διαβάστε επίσης:

Ρωμανός καλεί Κασσελάκη να αποπέμψει τον Νίκο Παππά

«Πόλεμος» ανακοινώσεων για την πισίνα Κασσελάκη: Η κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει σε «σηπτική δεξαμενή» την πολιτική, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟ και το σχόλιο Μαρινάκη

ΣΥΡΙΖΑ για αντιπυρική προστασία: Προσλήψεις σε δασαρχεία μέσα στον Αύγουστο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Μητσοτάκη, “σταγονίδια”,kasselakis, mitsotaki, “stagonidia”