Κασσελάκης: «Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο κύριος λόγος που μπήκα στην πολιτική»

Θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη, τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Facebook σχετικά με τη συνάντηση που είχε με συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παραθέτει τα λόγια ενός από τους συγγενείς των θυμάτων: «Οπουδήποτε στον κόσμο σέβονται τους νεκρούς. Τα δικά μας τα παιδιά δεν τα σεβάστηκαν. Τα πήραν με τις μπουλτόζες, τα φορτώσαν σε φορτηγά και

τα πετάξανε».

Συνεχίζοντας ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι «το έγκλημα στα Τέμπη είναι ο κύριος λόγος που μπήκα στην πολιτική. Όχι μόνο αυτό καθεαυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός έβγαλε δικό του πόρισμα, έκανε φτηνό αντιπερισπασμό με τον φράκτη στον Έβρο, οργάνωσε καμπάνια στο tiktok για να κερδίσει πίσω τους νέους».

Όπως επισημαίνει, ο ίδιος είπε σήμερα στους συγγενείς των θυμάτων ότι «τα Τέμπη δεν είναι προσωπικό – οικογενειακό τους ζήτημα αλλά είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα. Γιατί δεν μπορεί μία κοινωνία να ανέχεται τη μη απόδοση δικαιοσύνης».

Και σημείωσε πως «ως Στέφανος προσωπικά αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είμαστε δίπλα τους για όσο καιρό χρειαστεί. Για χρόνια; Για χρόνια».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λάρισα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τους προβληματισμούς των συγγενών και αφού έδωσε τα συλλυπητήρια του, τόνισε πως είναι «εξοργισμένος και νευριασμένος» μπροστά στη «συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια».

Στη συνέχεια τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά αλλά και θεσμικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν τα πάντα για όσο χρειαστεί μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και πρόσθεσε πως θα είναι δίπλα στους συγγενείς «μέχρι τέλους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ακόμα πως έγινε «έγκλημα» στα Τέμπη και τόνισε πως «οι Έλληνες δεν πρέπει να είναι χειραγωγούμενοι των Μέσων που έχει στην κυριαρχία του ο Πρωθυπουργός».

Διαβάστε επίσης:

Κασελλάκης προς συγγενείς θυμάτων Τεμπών: «Θα είμαστε δίπλα σας μέχρι τέλους»

Διπλωματικές πηγές για Γάζα: Η Ελλάδα διερευνά τη δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα μπαίνει για τα καλά στα ραντάρ των αγορών»

Keywords
Τυχαία Θέματα