Καταγγελία για ξυλοδαρμό 16χρονου στο Γαλαρινό Χαλκιδικής

Θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς έπεσε 16χρονος στο Γαλαρινό Χαλκιδικής, όπως κατήγγειλε η μητέρα του, καταθέτοντας μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Σε συνέχεια της μήνυσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 15χρονου και ενός 18χρονου, για σωματικές βλάβες.

Οι νεαροί φέρονται να γρονθοκόπησαν τον 16χρονο στις 9 Δεκεμβρίου το μεσημέρι αφού κατέβηκαν από λεωφορείο-που μετέφερε μαθητές από τα Βασιλικά-σε στάση στο Γαλαρινό.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της μητέρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα συγχαρητήρια μου στους γονείς και

των τριών Γαλατσάνων μαθητών, για τα άναδρα, θρασύδειλα, αιμοβόρικα κτήνη που αναθρέψατε. Ξέρατε να τα κρύψετε για να αποφύγουν το αυτόφωρο, που σημαίνει ότι είστε μαθημένοι σε αυτά. Μπράβο. Είμαι σίγουρη ότι τα βλαστάρια σας θα κάνουν ένδοξες καριέρες στις φυλακές στο μέλλον.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους γονείς – κατοίκους του Γαλαρινού, οι οποίοι, αν και τα γεγονότα έγιναν 14:15 στη μέση του χωριού και την ώρα που περίμεναν στις πόρτες τα παιδιά τους, κατάφεραν να μην δουν και να μην ακούσουν “τίποτα” πίσω από τα κουρτινάκια τους, με αποκορύφωμα φυσικά τα παιδιά-συμμαθητές του Κωνσταντίνου, που κάθησαν και χάζευαν στα πέντε μέτρα το ματς, χωρίς να σκεφτούν ούτε να σταματήσουν το γρονθοκόπημα, ούτε να φωνάξουν κάποιον ενήλικο ούτε όμως και να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο συμμαθητή τους να γυρίσει σπίτι. Μπράβο μανάδες, καλή δουλειά!

Για όλα αυτά τρέχουμε ακόμη στα νοσοκομεία, στους παιδοψυχιάτρους και στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, όπου καταθέσαμε μηνύσεις», αναφέρει η μητέρα του 15χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Άρτα: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός

Εύα Καϊλή: Το χαμηλό τίμημα για το σπίτι που αγόρασε στο Παλαιό Ψυχικό, πολύ κοντά στην πρεσβεία του Κατάρ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη – Το πραγματικό του όνομα και οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

Keywords
Τυχαία Θέματα