Κατερίνα Μάρκου: Την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει η Φώφη Γεννηματά το 2016

Το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» για τις δωρεάν μαστογραφίες παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι πράγματι σήμερα μία συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα. Εγκαινιάζουμε το πρώτο μεγάλο πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου και δίνουμε το όνομά του στη Φώφη Γεννηματά που αγωνίστηκε με θάρρος και αυτοθυσία όχι μόνο για να ξεπεράσει τη δική της ασθένεια, αλλά για να ενημερώσει και άλλες γυναίκες για τη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου. Με τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης είμαστε σε θέση να θέσουμε σε λειτουργία το πρώτο μαζικό πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου, ξεκινάμε

με τον καρκίνο του μαστού», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» για την παροχή δωρεάν προληπτικής μαστογραφίας στις γυναίκες 50 έως 69 ετών.

Ωστόσο, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου, με ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρει πως την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει το 2016 η Φώφη Γεννηματά και τώρα ο πρωθυπουργός την τροποποιεί λίγο και «την πουλάει για δική του».

«Την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά το 2016, την είχε αποδεχθεί ο Ανδρέας Ξανθός (είχα υπογράψει και εγώ)! Τώρα την τροποποιεί λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την πουλά για δίκη του! Το λες και τυμβωρυχία!».

Την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά το 2016, την είχε αποδεχθεί ο @andreasxanthos ( είχα υπογράψει και εγώ )! Τώρα την τροποποιεί λίγο ο @kmitsotakis & την πουλά για δίκη του! Το λες και τυμβωρυχία ! #Μητσοτακης

— Katerina Markou (@kat_markou) June 9, 2022

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποιήσεις Ερντογάν στα … ελληνικά – Καλεί την Ελλάδα «να συνετιστεί»

Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αλαμπάμα – Ένας νεκρός

Τραμπ για επίθεση στο Καπιτώλιο: Η μεγαλύτερη κινητοποίηση της Αμερικανικής ιστορίας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Μάρκου, Φώφη Γεννηματά, 2016,katerina markou, fofi gennimata, 2016