Κατσαρός για Μαρινέλλα: «Δεν το πιστεύω ότι είναι στην κατάσταση που είναι» – «Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη, είστε γελασμένοι» (Video)

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Κατσαρό στο Ηρώδειο, καθώς λίγες μέρες πριν, στο ίδιο σημείο, η θρυλική Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δίνει μάχη για την υγεία της, και το κλίμα της βραδιάς ήταν έντονα επηρεασμένo.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία μίλησαν στις κάμερες και έστειλαν μηνύματα αγάπης και υποστήριξης προς τη Μαρινέλλα,

εκφράζοντας την ελπίδα να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στη σκηνή που τόσο αγαπά.

«Τη συναυλία την αφιερώσαμε στη Μαρινέλλα. Ήμασταν κουμπάροι και φίλοι. Ήμουν ο άνθρωπος που την έβγαλε στο επάγγελμα μετά τον χωρισμό με τον Καζαντζίδη» είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.

«Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είναι στην κατάσταση που είναι. Μόνο καλό έκανε στη ζωή της»,

«Είμαι 90 χρονών. Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη, είστε γελασμένοι» σχολίασε αμέσως μετά ο καταξιωμένης συνθέτης σχετικά με τα κακοήθη σχόλια που ακούστηκαν για την ηλικία της Μαρινέλλας και το ότι συνέχισε τις εμφανίσεις της.

Παράλληλα, σχολίασαν τις αρνητικές αναφορές που είχαν γίνει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το αν η Μαρινέλλα έπρεπε να εμφανίζεται λόγω ηλικίας. Με αποφασιστικότητα τόνισαν πως η τέχνη δεν γνωρίζει ηλικία και πως καλλιτέχνες σαν τη Μαρινέλλα έχουν πάντα θέση στη σκηνή, ανεξάρτητα από τα χρόνια τους.

Διαβάστε επίσης:

Λύγισε ο Ζαχαράτος στο Ηρώδειο για τη Μαρινέλλα: «Θα φιλήσω αυτή τη γη που λαβώθηκε ο αετός» (Video)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που ξεσπάει σε κλάματα στο Royal Albert Hall (Video)

Μάγκι Σμιθ: Ο «Χάρι Πότερ» αποχαιρετά την «καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ» – «Μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έζησαν ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα