Κένυα: Σε κρίσιμη κατάσταση η μαραθωνοδρόμος Ρεμπέκα Τσεπτέγκι – Δέχθηκε επίθεση με βενζίνη από τον σύντροφό της

Εγκαύματα σε πάνω από το 75% του σώματός της υπέστη η μαραθωνοδρόμος από την Ουγκάντα, Ρεμπέκα Τσεπτέγκι, η οποία συμμετείχε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στην Κένυα και την Ουγκάντα, η Ρεμπέκα Τσεπτέγκι φέρεται να δέχτηκε επίθεση με βενζίνη από τον φίλο της.

Η 33χρονη μαραθωνοδρόμος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Ελντορέτ της Κένυας μετά την επίθεση η οποία πραγματοποιήθηκε το

απόγευμα της Κυριακής (1/9).

Ο αστυνομικός διοικητής της κομητείας Τρανζ Νζόια, Τζερεμάια Όλε Κόσιομ, δήλωσε στην εφημερίδα The Star ότι ο φίλος της Τσεπτέγκι, ονόματι Ντάνιελ Ντιέμα Μαρανγκάχ, κάηκε επίσης στην επίθεση, που χαρακτηρίζεται ως «ενδοικογενειακή διαμάχη».

Είναι άγνωστο αν έβαλε εσκεμμένα και στον εαυτό του φωτιά, ή αν κάηκε στην προσπάθειά του να κάψει ζωντανή την αθλήτρια.

Η 33χρονη Τσεπτέγκι, η οποία τερμάτισε 44η στο Παρίσι, έχει ένα σπίτι στην Κένυα όπου μένει όταν προπονείται στη χώρα, ενώ από την αστυνομία ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιαννάκης στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές, μαζί με την κόρη του, Κέλλυ – Η πίκρα του για την υπόσχεση του Λιόλιου που έμεινε στα λόγια

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι ελληνικές συμμετοχές της 6ης ημέρας

Ολυμπιακός: Διπλή… «βόμβα» σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο – O Φουρνιέ, o Γουίλιαν και οι… Simpsons

Keywords
Τυχαία Θέματα