Κέρδισε στο λαχείο ένα εκατομμύριο, έχασε το λαχνό και τελικά τον βρήκε σε ένα πάρκινγκ

Ο Νικ Σλάτεν από το Τενεσί είδε μέσα σε ελάχιστα λεπτά τη ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του. Πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση και ξαναγύρισε.

Ο Νικ κέρδισε στο λαχείο περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια, έχασε το λαχνό και τελικά τον ξαναβρήκε κατά τύχη στο πάρκινγκ.
Αυτό που του συνέβη γίνεται μόνο στις ταινίες. Τη μια μέρα βλέπει ότι κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια την επομένη χάνει το λαχνό και πέφτει στα τάρταρα και ύστερα από λίγες ώρες ξαναβρίσκει το λαχνό του στο πάρκινγκ ενός καταστήματος που πουλάει ανταλλακτικά αυτοκινήτων

και το οποίο είχε επισκεφτεί με τον αδερφό του.


«Ήταν κάτι θαυμάσιο. Δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς. Δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε ο ίδιος απαλλαγμένος πλέον από το άγχος. Στο Τενεσί όταν αγοράζει κάποιος λαχείο είναι υποχρεωμένος να υπογράφει το λαχνό προκειμένου να αποτραπεί από κάποιον άλλον να εισπράξει τα χρήματα σε περίπτωση που κλαπεί ή χαθεί ο λαχνός.


Ο Νικ κάτοχος ενός εκατομμυρίου πλέον δήλωσε ότι θα αγοράσει ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο και φυσικά θα συνεχίζει να εργάζεται σαν να μην είχε κερδίσει τίποτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρδισε,kerdise