Κιβωτός του Κόσμου: Γιατί ο πατέρας Αντώνιος θα ζητήσει την εξαίρεση της εισαγγελέα ανηλίκων

Αίτηση για την εξαίρεση της εισαγγελέα ανηλίκων Κατερίνας Κοπελάκη, που διενεργεί την έρευνα μαζί με την αντεισαγγελέα Δάφνη – Κυριακή Τσίχλη, αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος και οι υπόλοιποι 4 που επρόκειτο να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για την τέλεση κακουργηματικών ή πλημμεληματικών πράξεων το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι του ιερέα, Γ. Κώτσος, Θρ. Κονταξής και Τ. Τριανταφύλλου, ζήτησαν νέα προθεσμία (είχαν λάβει ήδη 20 μέρες) προκειμένου να προετοιμάσουν επαρκώς τις εξηγήσεις των συνολικά 5 υπόπτων, αλλά υπήρξε προφορική άρνηση της εισαγγελέα,

παρότι η υπεράσπιση έλαβε αντίγραφα της ογκώδους δικογραφίας στις αρχές Ιανουαρίου.

Όπως όλα δείχνουν, η άρνηση αυτή της εισαγγελέα προκαλεί την κατάθεση αίτηματος εξαίρεσης της εισαγγελέα και αναφορά σε βάρος της. Η αίτηση θα κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» πατέρας Αντώνιος, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το κακούργημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 169 νεκροί και 135 διασωληνωμένοι – Κερδίζει έδαφος ο «Όρθρος»

Δίκη για το Μάτι: Ένταση κατά την κατάθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Αντιδράσεις και αποχωρήσεις συνηγόρων υπεράσπισης

Καιρός: Προ των πυλών νέα κακοκαιρία – Βγάζει έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ, εν μέσω «μπρα ντε φερ» μετεωρολόγων

Keywords
Τυχαία Θέματα