Κλείνει η «ψαλίδα» τηλεθέασης ανάμεσα στις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός»

Λιγότερη από μία ποσοστιαία μονάδα τηλεθέασης ήταν χθες (29/9) η διαφορά ανάμεσα στις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός».

Αν και το επεισόδιο της σειράς του Alpha τέλειωσε νωρίτερα από εκείνο του Mega, στο διάστημα ταυτόχρονης προβολής πέντε στους δέκα που εκείνοι την ώρα ήταν συντονισμένοι στα γραμμικά κανάλια, είχαν μοιραστεί ανάμεσα σε Mega και Alpha.

H «Γη της ελιάς»

διατηρήθηκε στην κορυφή, την πλησίασε όμως ο «Σασμός». Από εκεί και κάτω μεσολαβεί μεγάλη διαφορά και το τρίτο κατά σειρά προτιμήσεων πρόγραμμα, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είχε τηλεθέαση περίπου στο μισό μιας εκ των δύο πρωτοπόρων σειρών μυθοπλασίας.

Οι σειρές «Ο παράδεισος των κυριών» και «Ποιος Παπαδόπουλος» εμφανίστηκαν ισοδύναμες ωστόσο στην τέταρτη θέση διατηρήθηκε η σειρά του Alpha με διαφορά μόλις 7.000 τηλεθεατών σε σχέση με εκείνη του ΑΝΤ1.

Αν και σε προχωρημένη ώρα μετάδοσης η σε επανάληψη κωμική σειρά «Στο παρα πέντε» ήταν έκτη κατά σειρά προτίμηση των τηλεθεατών, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Η σειρά είχε απέναντι της το νέο ριάλιτι «Love island» του Σκάι που έκανε πρεμιέρα τη νύχτα της Πέμπτης αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε ικανό αριθμό τηλεθεατών ώστε να βρεθεί σε μια από τις διακεκριμένες θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Σταθερά στο Top 10 το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και τα δελτία ειδήσεων του Σκάι, αλλά και το επεισόδιο της μίνι σειράς «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Δεύτερο «κύμα» από πρεμιέρες- Οι πέντε είναι σίριαλ (Photos/Videos)

Βραχονησίδα κλισέ και πλήξης το «Love island»

Eurovision: Τέλος από τον σχολιασμό ο Γιώργος Καπουτζίδης – Ποιος θα τον αντικαταστήσει (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα