Κλιντ Ίστγουντ: Στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της συντρόφου του, Κριστίνα Σαντέρα

Τα αίτια θανάτου της 61χρονης Κριστίνα Σαντέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα, λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του «χαμού» της επί χρόνια συντρόφου του, Κλιντ Ίστγουντ.

«Ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πάρα πολύ» έγραψε σε ανάρτησή του ο κορυφαίος ηθοποιός, στις 19 Ιουλίου 2024, μία μέρα αφού «έφυγε» η αγαπημένη του.

Σήμερα, Τετάρτη (24/7) έγιναν γνωστά και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αίτια του θανάτου της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή

προσβολή.

Το πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε, συγκεκριμένα, καρδιακή αρρυθμία, μια ανωμαλία του καρδιακού παλμού, από όπου και προκλήθηκε ο ακαριαίος θάνατος της Κριστίνα Σαντέρα.

O 94χρονος, σήμερα, Clint Eastwood και η Christina Sandera ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2014, καταφέρνοντας να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τη Sandera να μη συνοδεύει σε πολλές εκδηλώσεις τον σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια αυτών των 10 χρόνων που ήταν σε σχέση.

Πάντως, ήταν στο πλευρό του και περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2015, όταν η ταινία «American Sniper» με τον Κλιντ Ίστγουντ ήταν υποψήφια για έξι βραβεία, ενώ ήταν δίπλα του στις πρεμιέρες του «Sully» το 2016, του «The Mule» το 2018 και του «The 15:17 to Paris» την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Διακοπές στην Τήνο με τους γιους του (Photo)

«Τσακίζει κόκαλα» το τελευταίο μήνυμα της Ντέμης Γεωργίου σε φίλο της: «Θανάση πεθαίνω»

Τομ Τζόουνς: Ο θρυλικός τραγουδιστής έδωσε την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα και μάγεψε το κοινό (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα