Κοινωνία Ώρα Mega: Αυλαία για Βούλγαρη και Χασαπόπουλο – Ποιοι αναλαμβάνουν την παρουσίαση για το καλοκαίρι (video)

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν σήμερα το κοινό στην τελευταία εκπομπή τους πριν το καλοκαιρινό τους διάλειμμα και αποκάλυψαν την – «πρώτα ο Θεός» – ημερομηνία επιστροφής τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους πολύ. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σταμάτη Μαλέλη, τον διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος μας στηρίζει συνεχώς. Και όλα τα παιδιά από το δελτίο ειδήσεων. Να δώσουμε ένα ραντεβού 2 Σεπτέμβρη», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Πρώτα ο θεός, εδώ θα είμαστε μαζί σας. Θα ξυπνάμε νωρίς μαζί. Εμείς ανανεώνουμε και όπως λέμε κάθε μέρα, να χαμογελάτε! Καλό

καλοκαίρι», πρόσθεσε η Ανθή Βούλγαρη.

«Κοινωνία Ώρα MEGA» και το καλοκαίρι

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» θα συνεχίζει καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 05:40 να ξεφυλλίζει την ατζέντα της επικαιρότητας.

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού magazino θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παίρνουν για τις δύο πρώτες εβδομάδες η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης.

Διαβάστε επίσης:

«Ψυχοκόρες»: Συγκλόνισε το τελευταίο επεισόδιο – «Λύγισαν» όλοι στον θάνατο της Φρόσως

Χριστίνα Σούζη για καύσωνα: «Μη διαβάζετε ό,τι να ‘ναι στο διαδίκτυο – Εγώ τι είμαι χαζή, δεν βλέπω τα στοιχεία;» (video)

Πέθανε η δημοσιογράφος Αθανασία Συγγελάκη – Το τρυφερό αντίο του γιου της Θεόδωρου (photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα