Κορωνοϊός: Τριάντα ένα νέα κρούσματα στην Ελλάδα, στα 418 το σύνολο (LIVE)

64 κρούσματα απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης - Με ανώτατο όριο το 1% κινείται μέχρι στιγμής η θνησιμότητα - Απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμωνΕΛΛAΔΑ

 

Σε 418 ανέρχονται συνολικά, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων τα 31 είναι νέα, ανέφερε απόψε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, τα 64 κρούσματα είναι απροσδιορίστου πηγής μόλυνσης. Εβδομήντα εννέα κρούσματα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, 13 εκ των οποίων διασωληνωμένοι στη

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ 14 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο. Ελέχθησαν περισσότερα από 4.000 δείγματα, ενώ με ανώτατο όριο το 1% κινείται μέχρι στιγμής η θνησιμότητα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ακόμα ένας συμπολίτης μας κατέληξε, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τη νόσο σε πέντε.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε στην ανακοίνωση νέων μέτρων και συγκεκριμμένα την απαγόρευση των δημοσίων συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων.

Παρακολουθήστε ζωντανά τη νεότερη ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, παρουσία και του νέου υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

ΚορωνοϊόςΤσιόδραςΧαρδαλιάςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα