Κριστιάνο Ρονάλντο: Απειλείται με απέλαση από τη Σαουδική Αραβία

Σε μπελάδες έχει μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την άσεμνη χειρονομία του στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τον Ρονάλντο να πιάνει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ, κάτι που έχει διχάσει τη σαουδαραβική κοινωνία, μέρος της οποίας κάνει λόγο για χειρονομία που συνιστά έγκλημα και ζητάει την απέλασή του.

Η επίμαχη ενέργεια του CR7 στο αραβικό κράτος ισοδυναμεί με έγκλημα δημόσιας προσβολής και δεν είναι λίγοι όσοι απαιτούν την εφαρμογή του νόμου

για τον 38χρονο σούπερ σταρ.

Μάλιστα, ο Ναούμ μπιν Αχμέντ, ο οποίος εκτός από δικηγόρος διατελεί και ως σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε πως θα καταθέσει επίσημο αίτημα απέλασης στο Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

Cristiano Ronaldo makes obscene gesture to Al-Hilal fans after leaving the field defeated and under the cries of "Messi, Messi, Messi"

@wtrx5 pic.twitter.com/xnsyCsfPOQ

— VAR Tático (@vartatico) April 18, 2023

Εν μέσω της κατακραυγής και της πόλωσης που επικρατεί, η Αλ Νασρ αντέδρασε και υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο δεν προέβη σε άσεμνη χειρονομία, αλλά τη στιγμή εκείνη αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό που δέχθηκε στην ευαίσθητη περιοχή του.

«Ο Ρονάλντο είναι τραυματίας. Μια μονομαχία με τον Γκουστάβο Κουεγιάρ της Αλ Χιλάλ άρχισε με ένα χτύπημα στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο. Οι φίλαθλοι μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν», δήλωσε η διοίκηση του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Σίτι και Ίντερ κλείδωσαν την τετράδα – Έκλεισαν «ραντεβού» με Ρεάλ και Μίλαν

Χάμες Ροντρίγκες: Έφυγε από τον Ολυμπιακό και ανοίγει εστιατόριο με χωριάτικη σαλάτα στα… 25 ευρώ

NBA: Ισοφάρισαν οι Μπακς την σειρά με τους Χιτ παρά την απουσία Αντετοκούνμπο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κριστιάνο Ρονάλντο, Απειλείται, Σαουδική Αραβία,kristiano ronalnto, apeileitai, saoudiki aravia