Κρήτη: 13χρονη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όταν ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα σε παιδική χαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το 13χρονο κορίτσι πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου την ώρα εκείνη βρίσκονταν και άλλα παιδιά με τους γονείς τους απολαμβάνοντας το παιχνίδι τους.

Ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κοριτσάκι άρχισε να κόβει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του.

Οι γονείς μπροστά στη θέα του αιμόφυρτου παιδιού άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν

σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδιά ώστε να μην γίνουν μάρτυρες της σκληρής εικόνας.

Την ώρα εκείνη εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με τους ένστολους να σπεύδουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού.

Το κοριτσάκι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης:

Αλιβέρι: Μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο και οι συμμαθητές τους φώναζαν «Κόμπρα Κάι» – Ο ένας ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Video)

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη εκπαιδευτικού για παιδική πορνογραφία – Πάνω από 9.000 αρχεία στην κατοχή του

Ένταση στα Εξάρχεια για το άγαλμα έξω από το νέο σταθμό του μετρό – Προσαγωγές και συλλήψεις

Keywords
Τυχαία Θέματα