Κρήτη: Εμπρησμός στα απορριμματοφόρα του Δήμου Μαλεβιζίου – Πώς «έπεσαν» στα χέρια της αστυνομίας οι τρεις δράστες και ο ηθικός ατουργός (Video)

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση εμπρησμού στα απορριμματοφόρα του Δήμου Μαλεβιζίου Κρήτης.

Μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό ενώ στον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό, ως ιθύνοντα νου αυτής της υπόθεσης, τον 44χρονο πασίγνωστο επιχειρηματία και πρώην συνεργάτη του Δήμου Μαλεβιζίου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στον εμπρησμό και απόπειρα εκβίασης με τη μορφή βλάβης σε επιχείρηση.

Όλοι οι συλληφθέντες μαζί με τον 44χρονο

επιχειρηματία που φόρεσε χειροπέδες μετά από έφοδο των ΕΚΑΜ Κρήτης, στο σπίτι του στο προπύργιο της οικογένειάς του, έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν το απόγευμα σήμερα για τις πράξεις τις οποίες τους αποδίδονται.

Από το πρωί επικρατεί αίσθηση με την ανακοίνωση της εξιχνίασης της υπόθεσης, η οποία από την πρώτη στιγμή, έδωσε στις διωκτικές Αρχές την εικόνα ότι πρόκειται για μία ενέργεια η οποία είχε αποκλειστικά στόχο το κομμάτι  της αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πώς έπεσαν στα χέρια των Αρχών

Οι αστυνομικοί είχαν από την αρχή λοιπόν στα «χέρια» τους εικόνα για το ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί και έψαχναν τον ηθικό αυτουργό. 

Έφτασαν στον 44χρονο, ο οποίος φαίνεται ότι με κίνητρο την οργισμένη αντίδρασή του στο γεγονός του ότι η σύμβαση που είχε στο παρελθόν για την υποστήριξη της υπηρεσίας  καθαριότητας του δήμου δεν ανανεώθηκε, έδωσε εντολή στους δύο σεσημασμένους να βάλουν φωτιά στην μάντρα του Δήμου και να καταστρέψουν τον καινούργιο στόλο.

Διαβάστε επίσης

Καλλιμάρμαρο: Σε live μετάδοση η συναυλία την Παρασκευή 11/10 για τα Τέμπη – Το μήνυμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Καιρός: Καλοκαιρινό το σκηνικό και την Παρασκευή – Στους 30 βαθμούς φτάνει η θερμοκρασία στην Αττική, σε ποια περιοχή θα αγγίξει τους 34

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 43χρονος να ξηλώνει μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελευσίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Εμπρησμός, Δήμου Μαλεβιζίου – Πώς, Video,kriti, ebrismos, dimou maleviziou – pos, Video