Κυριάκος Μητσοτάκης: Υποδέχθηκε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (photo/videos)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Εύζωνα, Γιώργο Τσιούλο, που έγινε viral στο TikTok με το βίντεο που τον δείχνει να δακρύζει στην τελευταία του υπηρεσία.

Ο πρωθυπουργός έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία. «Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε»,

αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μητσοτάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

«Eίναι μοναδικό να φοράς αυτή τη στολή»

Τους λόγους για τους οποίους δάκρυσε περιέγραψε, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» ο Εύζωνας.

Ο 24χρονος εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους.

Όπως ανέφερε, τον συγκίνησε ιδιαίτερα η παρουσία της οικογένειας και των φίλων του, οι οποίοι ήταν παρόντες στην τελευταία του υπηρεσία. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», τόνισε, εκφράζοντας τη βαθιά του τιμή για τη συμμετοχή του στην προεδρική φρουρά.

Το βίντεο που έγινε viral

Υπενθυμίζεται πως το βίντεο του 24χρονου ανήρτησε στο TikTok η αδερφή του. «Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους !
Keywords
Τυχαία Θέματα