Λάκης Λαζόπουλος: «Λύγισε» στην εκπομπή της Τσολάκη (Video)

Για την παράσταση που δίνει σήμερα, Τρίτη (28/5) στο Christmas Theater μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος αποκάλυψε ότι την αφιερώνει σε ανθρώπους που έχει χάσει από τη ζωή του, όπως τη μητέρα του, τη γυναίκα του αλλά και μια φίλη του που έφυγε από κορωνοϊό.

«Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες… Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid» είπε, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή

του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και την Ελένη Τσολάκη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στον αδερφό του επισημαίνοντας ότι παρά το γεγονός ότι τσακώνονται συχνά, πάντα στο τέλος τα ξαναβρίσκουν.

«Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος» τόνισε.

Ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε ότι διαθέτει το επικοινωνιακό χάρισμα, ωστόσο, θα φανεί στην πορεία πόσα από αυτά που λέει ότι θα κάνει, είναι σε θέση να πραγματοποιήσει, πράγματι.

«Ο Κασσελάκης είναι απλώς ένα καινούριο ον στη σκηνή και θα δείξει όχι αν εννοεί αυτά που λέει αλλά αν θα μπορέσει να κάνει κάτι από αυτά που λέει, γιατί να τα λες είναι οκ, είναι εύκολο. Επικοινωνιακά είναι χαριτωμένος» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ντόλι Πάρτον: Άλμπουμ και ντοκιμαντέρ για την ιστορία της οικογένειάς της

Jimmy Kimmel: Ο 7χρονος γιος του υποβλήθηκε σε τρίτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς – Η συγκινητική ανάρτηση του παρουσιαστή

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ζηλεύει πάρα πολύ τη Δανάη Στράτου και δε διστάζει να το πει (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάκης Λαζόπουλος, Λύγισε, Τσολάκη Video,lakis lazopoulos, lygise, tsolaki Video