Λαμία: 82χρονος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό – Συνελήφθη από την Τροχαία

Στη σύλληψη ενός ηλικιωμένου ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική προχώρησε η Τροχαία Λαμίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, αργά το βράδυ του Σαββάτου (14/9), όταν ένας οδηγός που επέστρεφε από Ράχες στη Λαμία, κοντά στον κόμβο της Αγίας Μαρίνας, είδε τα φώτα ενός αυτοκίνητου που κινούnταν αντίθετα να κινείται κατά πάνω του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο οδηγός έκοψε ταχύτητα και άναψε τα alarm, «ανοιγοκλείνοντας» τα

φώτα στον οδηγό που κινούταν αντίθετα. Τελικά, κατάφερε να τον σταματήσει και να τον ενημερώσει ότι κινείται αντίθετα, ωστόσο ο οδηγός τον προσπέρασε και συνέχισε.

Στο σημείο κατέφθασαν οι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, που είχαν ενημερωθεί από την «Κεντρική Οδό» ότι ένα Mercedes κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα στο 231ο χλμ.

Οι αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ακινητοποίησαν το όχημα και το οδήγησαν με ασφάλεια στα διόδια της Μαυρομαντήλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, ο οδηγός της Mercedes είναι 82 ετών, γερμανικής υπηκοότητας. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας όπως ορίζει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Καδίτσα: Μεγάλο συλλαλητήριο για τον 1 χρόνο από τις πλημμύρες του Daniel – «Δεν έχουμε σκοπό να δεχθούμε κανένα σχέδιο Ολλανδών»

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος κατήγγειλε τον βιασμό του από δύο άνδρες – Έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

Σεισμός στη Λέσβο

Keywords
Τυχαία Θέματα