Λουδάρος: «Αφού είμαι χοντρός, να με λέω τι; Εύσωμο ή… λιπαρά διακοσμημένο;»

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το ότι η πολιτική ορθότητα έχει γίνει κατά κάποιον τρόπο… υποχρεωτική.

Ο γνωστός ηθοποιός και καλλιτέχνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε αρχικά σε ορισμένες δύσκολες συνεργασίες που είχε στην καριέρα του.

«Έχω περάσει από συνεργασίες που δεν ήμουν χαρούμενος στη δουλειά. Υπάρχουν και συνεργασίες που δεν περνάς καλά. Όταν δουλεύεις, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα και δεν πας σε μια δουλειά για να κάνεις φίλους. Δεν πας βέβαια ούτε να σε βρίζουν ούτε να σε προσβάλλουν. Μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά

και αν δεν έχουν βρίσει εμένα, έχουν βρίσει έναν συνάδελφο μου, το να σου φέρονται δηλαδή υποτιμητικά το καταλαβαίνεις και το εισπράττεις. Όταν το βλέπω αυτό, λέω… φιλάκια, γεια σας! Είμαι μεγάλος πια για να το αντέξω, δεν το αντέχω» είπε και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι ο τρόπος τον οποίο θα χρησιμοποιήσω εγώ σε έναν χαρακτηρισμό, να μην σε προσβάλλει και να μην έχει την τοξικότητα. Δηλαδή δεν πρέπει να λέω το χοντρός, μα αφού είμαι; Να με λέω τι; Εύσωμο; Όπως λέει ο Δημήτρης Σταρόβας, λιπαρά διακοσμημένο; Να λέμε τέτοιες αηδίες με την πολιτική ορθότητα, παιδιά;».

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζάνης απαντά στη Ναταλία Γερμανού για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Με στοχοποίησαν χωρίς λόγο»

Δημήτρης Σταρόβας: «Ένας μήνας μετά…» – Το συγκλονιστικό βίντεο μετά το εγκεφαλικό

Ξάνθη: Από τη Χαλκίδα τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος – Η τραγική σύμπτωση

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουδάρος, Αφού, Εύσωμο …,loudaros, afou, efsomo …