Μακελειό στο Δικαστικό Μέγαρο του Μιλάνου - Κατηγορούμενος σε αμοκ άνοιξε πυρ! (Photos & Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Κλάουντιο Τζιαρντιέλο, ο οποίος άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί μέσα σε αίθουσα του δικαστηρίου του Μιλάνου.

Την είδηση μετέδωσε η ιταλική τηλεόραση Rai, σύμφωνα με την οποία τον Τζιαρντιέλλο, κατηγορούμενο για δόλια χρεοκοπία, συνέλαβαν οι καραμπινιέροι.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων δεν έχει εκδοθεί κάποιο επίσημο ανακοινωθέν. Τα περισσότερα

μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε δύο νεκρούς και δυο τραυματίες, αλλά η ιταλική δημόσια τηλεόραση μεταδίδει ότι οι νεκροί είναι, πιθανότατα, τρεις, ανάμεσά τους, ένας δικαστής και ένας μάρτυρας, ενώ ένας άνθρωπος έχει τραυματισθεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο επιχειρηματίας, κατηγορούμενος για δόλια χρεοκοπία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί στο εσωτερικό του δικαστηρίου του Μιλάνου.

Ο Τζιαρντιέλλο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, άνοιξε πυρ κοντά στην αίθουσα στην οποία έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν τις δικογραφίες οι δικηγόροι.

Άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ όταν ο συνήγορός υπεράσπισής του τού ανακοίνωσε ότι δεν εννοούσε να αναλάβει την υπόθεσή του η οποία έπρεπε να εκδικασθεί σήμερα.

πηγή φωτο/video: Corriere

ΔικαστήριοΜιλάνοπυροβολισμοίνεκροί
Keywords
Τυχαία Θέματα