Μάριος Ιορδάνου: «Πάθαινα το ένα ισχαιμικό επεισόδιο μετά το άλλο – Ένιωσα ότι πεθαίνω» (Video)

Συγκλονίζουν τα λόγια του Μάριου Ιορδάνου ο οποίος μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Όπως τονίζει, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του έπειτα από αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια που υπέστη, ενώ επισημαίνει ότι αυτό που τον κράτησε στη ζωή ήταν τόσο η άμεση αντίδραση της συζύγου του, όσο και οι σκέψεις του για όλα όσα έχουν ζήσει.

«Ήμασταν σε περιοδεία με τη γυναίκα

μου. Εγώ αθλητικός πάντα, υγιής σε μια πολύ καλή κατάσταση… όταν συνέβη αυτό λοιπόν, χάνω το φως μου, τυφλώνομαι, η καρδιά μου σταματάει να χτυπά στην κυριολεξία και όλα μαυρίζουν γύρω μου.

Χάνω τις αισθήσεις μου, νιώθω ότι πεθαίνω. Αρχίζει και βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος μου, πάθαινα το ένα ισχαιμικό μετά το άλλο. Πραγματικά, όπως έδειξε αργότερα και η μαγνητική τομογραφία, «ψήθηκε» το μυαλό μου. Εκείνη τη στιγμή πραγματικά ένιωσα ότι έχω πάει στην άλλη όχθη, ένιωσα ότι είμαι νεκρός, παράλληλα την ίδια στιγμή ένιωθα μια περίεργη χαρά.

Και την ώρα που ένιωθα ότι πεθαίνω έλεγα στη Σοφία: “Χαίρομαι πάρα πολύ για όσα ζήσαμε, θα ήθελα να ζήσω παραπάνω για να ζήσω πράγματα μαζί σου”. Και τελικά ξέρεις τι κατάλαβα από αυτό; Ό,τι κανείς δεν μπορεί να σου πάρει τη χαρά από τη ζωή σου, αν εσύ δεν το αφήσεις, ούτε καν ο θάνατος» είπε.

Λάκης Λαζόπουλος: «Έπαθα θρόμβωση – Μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου»

Γέννησε η Χριστίνα Μπόμπα – Η στιγμή στο μαιευτήριο που συγκίνησε τον γιατρό της (Video)

Σπύρος Φωκάς: Δύσκολες ώρες για τον εμβληματικό Έλληνα ηθοποιό

Keywords
Τυχαία Θέματα