Μάρκος Σεφερλής: «Υπάρχει οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου, θα κινηθώ νομικά»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η κόντρα που έχει ανοίξει ο Μάρκος Σεφερλής με το μέτωπο των παρουσιαστών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός κωμικός αντέδρασε σε κριτικές που έγιναν σε ψυχαγωγικές εκπομπές σχετικά με την παράστασή του «20 χρόνια Δελφινάριο».

Απαντώντας δημόσια, ο Σεφερλής δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο κατηγόρησε όσους τον επέκριναν για «υποκρισία».

Στο ίδιο βίντεο, ανέφερε ότι σκοπεύει να «ξεμπροστιάσει» όλους όσοι τον σχολίασαν αρνητικά, υποσχόμενος πως θα το κάνει με επιχειρήματα, αποδείξεις

και μηνύματα που, κατά τα λεγόμενά του, αποκαλύπτουν την αλήθεια. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αίσθηση και άνοιξαν τον δρόμο για ακόμα περισσότερες αντιδράσεις από τους παρουσιαστές, δημιουργώντας ένα κλίμα αντιπαράθεσης στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε νέες απαντήσεις γύρω από το θέμα που έχει ανοίξει.

«Με έχουν θίξει γιατί όλα αυτά που λέγονται, δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, καθώς δεν την έχουν δει. Ο κόσμος μπορεί να την κρίνει που έρχεται και γεμίζει το θέατρο αποδεικνύει το αντίθετο.

Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου, με ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους χρησιμοποίησε και η κυρία Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε.

Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω, τόσα χρόνια υπομένω, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα φρένο».

Χρόνια τώρα με παροτρύνουν φίλοι και θαυμαστές μου να βγω να μιλήσω και επειδή δεν το έκανα αυτό έδειχνε αδυναμία και φόβο, που δεν υπάρχουν. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι».

«Θα κινηθώ νομικά, όπως έχω κάνει στο παρελθόν. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου και εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα να βγουν και να πουν οτιδήποτε ψευδές και δυσφημιστικό για εμένα».

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Ερασμία Μάνου: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της (Photo)

Γιάννης Αντετοκούμπο: Τα… είδε όλα κάνοντας pilates (Videos)

Τι συνδέει την Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον «Ρος» από τα Φιλαράκια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρκος Σεφερλής, Υπάρχει,markos seferlis, yparchei