Μάθιου Πέρι: Πουλήθηκε το σπίτι του στο Λος Άντζελες – H «προφητική» συζήτηση με τη μητέρα του πριν τον θάνατό του

Νέο ιδιοκτήτη έχει πλέον η πολυτελής βίλα του διάσημου ηθοποιού Μάθιου Πέρι στο Λος Άντζελες, αφού πουλήθηκε, ένα χρόνο μετά τον θάνατό του.

Το ακίνητο του 54χρονου ηθοποιού στο Λος Άντζελες, στο οποίο εντοπίστηκε νεκρός πέρισυ, ανήκει πλέον σε μία επενδύτρια ακινήτων και παραγωγό ταινιών, η οποία για να το αποκτήσει πλήρωσε 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Matthew Perry’s Los Angeles home where he died

sells for huge sum a year after his deathhttps://t.co/hwXnNo7D2F

— The Independent (@Independent) October 24, 2024

Ο πρωταγωνιστής της σειράς « Τα Φιλαράκια» είχε αγοράσει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι που βρίσκεται στο Pacific Palisades το 2020 για 6 εκατομμύρια δολάρια. Είχε πραγματοποιήσει μάλιστα εκτεταμένες ανακαινίσεις, όπως η προσθήκη μιας εξωτερικής πισίνας, το διαβόητο τζακούζι στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός και την οποία «υμνούσε» ο ίδιος στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram πριν πεθάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Η νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου είναι η Anita Verma-Lallian, επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών από την Αριζόνα και αγόρασε το ακίνητο θέλοντας να κάνει μία επενδυτική κίνηση.

Vendieron la casa donde Matthew Perry murió hace un año https://t.co/5TFm27uKCF

— El Diario Nueva York (@eldiariony) October 25, 2024Η συζήτηση με τη μητέρα του λίγο πριν πεθάνει

Την ίδια ώρα, η μητέρα του σε μια εξομολόγηση ψυχής αποκάλυψε ότι την τελευταία συνομιλία με το γιο της : «Πέρασε μια περίοδο, αρκετά ενδιαφέροντα, λίγο πριν πεθάνει όταν μου έδειχνε ένα από τα νέα του σπίτια». Συνέχισε: «Ήρθε κοντά μου και μου είπε: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι μαζί σου τώρα.»… Ήταν σχεδόν σαν να ήταν προαίσθημα ή κάτι τέτοιο. Η Morrison μοιράστηκε ότι «δεν σκέφτηκε» τίποτα από το σχόλιο, αλλά το βρήκε παράξενο.

Matthew Perry's mom says he had 'a premonition' in troubling conversation before his death: Matthew Perry's mom, Suzanne Morrison, shared details of a troubling conversation she had with her late son ahead of his death on Oct. 28, 2023. https://t.co/tTv21Tghla #BreakingNews pic.twitter.com/0NZC4d7Twy

— ZBreakingNewz (@ZBreakingNewz) October 25, 2024

Και πρόσθεσε: «Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που είχαμε μια τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια.» Νομίζω ότι υπήρχε κάτι. Υπήρχε ένα αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να συμβεί δίπλα του και το ένιωθε πολύ έντονα. Αλλά είπε, «Δεν φοβάμαι πια» και με ανησύχησε».

Matthew Perry 'worried' mom with 'not frightened' comment before he died https://t.co/LYzsSZfDKY

— Newsweek Entertainment (@NewsweekCulture) October 25, 2024

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του Μάθιου Πέρι προκάλεσε έρευνα των αρχών επτά μηνών η οποία αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους.

Ωστόσο, οι επιπλέον μη επιτηρούμενες δόσεις ήταν αυτές που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Διάφορα άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και φίλων, κατηγορήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, με μερικούς να έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για ενοχή.

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Χρυσικού: «Ήταν ένα σοκ για μένα η αρρώστια μου – Δέχτηκα μεγάλη στήριξη από τον σύντροφό μου»

Συνελήφθη ο ράπερ Lil Durk για υπόθεση δολοφονίας

Μαρία Μπακοδήμου: Κινδύνεψε να πεθάνει από αλλεργικό σοκ – «Συνήλθα μετά από 31 ώρες στη ΜΕΘ»

Keywords
Τυχαία Θέματα