Μίμης Πλέσσας: ΕΡΤ και ΣΚΑΪ τιμούν με έκτακτα αφιερώματα τον σπουδαίο συνθέτη

Έκτακτα τηλεοπτικά προγράμματα αφιερωμένα στην μνήμη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα που έφυγε από τη ζωή σήμερα, θα πραγματοποιήσουν η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ.

Η ΕΡΤ τιμά μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024, λίγο πριν συμπληρώσει τα 100 χρόνια του. Με θεματικές εκπομπές μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το Αρχείο της, καθώς και το διαδικτυακό

κανάλι EΡΤmusic, μέσα από το ERTFLIX, η δημόσια ραδιοτηλεόραση αποχαιρετά τον κορυφαίο δημιουργό, με τις αμέτρητες επιτυχίες και διακρίσεις, που μας έχει αφήσει σπουδαία παρακαταθήκη έναν ωκεανό τραγουδιών κι ένα απαράμιλλο σε έκταση και ποιότητα μουσικό έργο.

Παράλληλα, τα αφιερώματα στον Μίμη Πλέσσα που θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 και το EΡΤmusic, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και από το ERTFLIX στην κατηγορία «Η ΕΡΤ θυμάται».

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΕΡΤNEWS
17:00 Μονόγραμμα- «Μίμης Πλέσσας»
Η συγκεκριμένη εκπομπή, παραγωγής 2011, είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο δημιουργό, συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος αφηγείται την πορεία της ζωής του και του έργου του. Μιλάει για το οικογενειακό του περιβάλλον και για το ξεκίνημά του ως πρώτου σολίστ ελαφράς μουσικής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, στο νεοσύστατο τότε Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας.

Αφιερώματα και ρεπορτάζ για τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη θα μεταδίδονται και από τα δελτία ειδήσεων του ενημερωτικού καναλιού ΕΡΤNEWS αλλά και από τις εκπομπές.

ΕΡΤ2

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

19:00 Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ (Ε) Κ8 W
Aφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη
Οργάνωση παραγωγής: Βίλλυ Μανωλιά
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ
Εκτέλεση παραγωγής: Cut Production

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από το διαδικτυακό κανάλι EΡΤmusic τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7/10/2024 και την ΤΡΙΤΗ 8/10/2024, στις 18:00.

H Συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας & Χορωδίας της ΕΡΤ για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής – Ηρώδειο 2024 θα μεταδοθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 10:45 (σε Α’ μετάδοση και όχι επανάληψη).

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

10:45 ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ – ΗΡΩΔΕΙΟ 2024

12:00 ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (Ε) Κ8 W
«Μίμης Πλέσσας»
Η εκπομπή «Σαν παλιά φωτογραφία» φιλοξενεί τον διακεκριμένο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τα στοιχεία του χαρακτήρα του, την προσωπική ζωή του, τις σπουδές του, τον τρόπο σύνθεσης των τραγουδιών του. Περιγράφει τη σχέση του με τους νέους καλλιτέχνες, ξεχωρίζει κάποιους από αυτούς, τονίζει την αξία του ταλέντου.
Στην αρχή της πορείας του οι συνθέσεις του αντιμετωπίστηκαν με καχυποψία και επιφύλαξη. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη συμβολή του στον ελληνικό κινηματογράφο, όπου συνόδευσε τις ταινίες με τη μουσική και τα τραγούδια του. Φίλοι και συνάδελφοι του δηλώνουν τον θαυμασμό τους για τις δημιουργίες και την προσωπικότητά του.
Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, μιλάει για τον τρόπο οργάνωσης του αρχείου του δημιουργού και τη συνολική του προσφορά στον πολιτισμό. Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης επιλέγει τα πιο αγαπημένα τραγούδια, ενώ ακούγονται επιτυχημένες δημιουργίες του σε διάφορες επανεκτελέσεις.
Παράλληλα, προβάλλονται αποσπάσματα από αγαπημένες ελληνικές ταινίες.

Σενάριο-έρευνα-παρουσίαση: Πόπη Τσαπανίδου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Βαρελας
Ρεπορτάζ: Πέρσα Μπόλια-Σοφία Καλατζή
Διεύθυνση φωτογραφίας: Λάμπρος Γόβατζης
Συμπαραγωγή: ΝΕΤ STUDIO SYNTHESIS
Διάρκεια: 52′

13:00 ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ (Ε) K8 GR

Το πρόγραμμα συνεχίζεται ως έχει μέχρι τις 17:00 οπότε διαμορφώνεται ως εξής:

19:00 ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ (Ε) Κ8 W
«Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα»

Τον Μίμη Πλέσσα, έναν από τους μεγαλύτερους μελωδούς μας, τιμά το «Μουσικό Κουτί».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τη Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ασπασία Στρατηγού και τη Νεφέλη Φασούλη.

Στο αγαπημένο του πιάνο κάθεται και ο Μίμης Πλέσσας, παίζοντας για το κοινό και τους καλεσμένους ανεπανάληπτες μελωδίες. Τραγούδια -που δεν χρειάζονται συστάσεις- παίζονται και ερμηνεύονται, όχι νοσταλγώντας κάποια άλλη καλύτερη εποχή αλλά σαν να γράφτηκαν σήμερα. Ο Μίμης Πλέσσας, από τους σημαντικότερους και πολυγραφότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες. Το πιάνο ήταν πάντα η μεγάλη αγάπη του γι’ αυτό και ήταν μεγάλος βιρτουόζος από πολύ νεαρή ηλικία. Εκεί έγραψε όλες τις μουσικές που αγαπήσαμε και που έχουν τις ρίζες τους στο ελαφρό και στο λαϊκό τραγούδι αλλά και στις επιρροές από την αγαπημένη του τζαζ.

Η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, δημοσιογράφος η ίδια με πλούσιο παρελθόν στο ραδιόφωνο και στη δισκογραφία στη συνέντευξή της μιλάει για το κοινό τους πάθος, τη μουσική, τη γνωριμία τους αλλά και για την επιμονή της Ειρήνης Παπά να τους παντρέψει.
Μοιράζεται, επίσης, μαζί μας τα αγαπημένα του τραγούδια, το «Ποιος το ξέρει» και το «Έπεσε βαθιά σιωπή»!

Ιδέα-Kαλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Πορτοκάλογλου
Παρουσίαση: Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Θεοδώρα Κωνσταντοπούλου
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από το διαδικτυακό κανάλι EΡΤmusic τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7/10/2024, στις 21:00.

12:00 ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ (Ε) Κ8 W
«Μίμης Πλέσσας»

Η αυτοβιογραφική αφήγηση του συνθέτη Μίμη Πλέσσα, εκτός από τις αναφορές στην περιπέτεια μιας πλούσιας και δημιουργικής καλλιτεχνικής πορείας, είναι και μια αδρή τοιχογραφία της καλλιτεχνικής, κοινωνικής ζωής των τελευταίων δεκαετιών.

Σπάνιο ταλέντο, αυτοδίδακτος μουσικός – πιανίστας και βέβαια συνθέτης που κατέκτησε τον νου, το πνεύμα και την ψυχή όλων μας. Ο Μίμης Πλέσσας γεννήθηκε στην Αθήνα, υπήρξε ο πρώτος σολίστ ελαφράς μουσικής στην Ελληνική Ραδιοφωνία -το 1951-, αργότερα νεαρός πιανίστας τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο Μουσικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα και από το 1959 ασχολήθηκε με τη σύνθεση.

Ο Μίμης Πλέσσας σπούδασε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφοίτησε ως χημικός με άριστα και συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Το πάθος του, όμως, για τη μουσική και τη δημιουργία ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τον ρόλο που τον καταξίωσε ως συνθέτη. Επιστήμονας, ερευνητής από τη μια και καλλιτέχνης – δημιουργός από την άλλη.

Είναι χαρακτηριστικό πως στη μουσική του πορεία ο Μίμης Πλέσσας ασχολήθηκε με όλα τα είδη μουσικής ως συνθέτης: έντεχνη, οργανική, συμφωνική, τζαζ, λαϊκή, ροκ, πειραματική. Ως μαέστρος διηύθυνε σε παγκόσμιο επίπεδο τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου. Ένα ακόμα κεφάλαιο δημιουργίας του είναι η πολύχρονη παρουσία στο ραδιόφωνο, στο θέατρο και η μουσική του σε 104 ταινίες του ελληνικού και του ξένου κινηματογράφου.

Δεκάδες βραβεία σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στον κόσμο (Παρίσι, Εδιμβούργο, Άλτο Μόντε, Ουάσιγκτον, Κάρλοβι Βάρι κ.ά.) και αναγνώριση με βραβεία πλατινένιων και χρυσών δίσκων. Φαινόμενο στο μουσικό στερέωμα, που μας ταξιδεύει με τις νότες και τις μελωδίες του εδώ και 55 περίπου χρόνια, δημιουργώντας μια πανδαισία ηχοχρωμάτων με κάθε έργο του.

Το έργο του αναγνωρίστηκε και αγαπήθηκε απ’ όλες τις γενιές των Ελλήνων και με τις διαχρονικές του δημιουργίες μεγαλώνουν, τραγουδούν, ονειρεύονται, εμπνέονται, ερωτεύονται, χορεύουν και προβληματίζονται.

Σκηνοθεσία: Ηρώ Σγουράκη
Φωτογραφία: Στάθης Γκόβας
Ηχοληψία: Νίκος Παναγοηλιόπουλος
Mοντάζ: Σταμάτης Μαργέτης
Διεύθυνση παραγωγής: Στέλιος Σγουράκης

EΡΤmusic

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
10:00 «Καλλιτεχνικό καφενείο»
«Φρέντυ Γερμανός, Άλκη Ζέη, Μένης Κουμανταρέας, Μαρίζα Κοχ, Γιάννης Γλέζος»
Σειρά ψυχαγωγικών εκπομπών με καλεσμένους προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο που συζητούν με τους τρεις παρουσιαστές, τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον Μίμη Πλέσσα και τον Κώστα Φέρρη, για την καριέρα τους, την Τέχνη τους και τα επαγγελματικά τους σχέδια.
21:00 Στην υγειά μας – Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
18:00 Η ζωή και το έργο του Μίμη Πλέσσα (Α’ Μέρος)
21:00 Μουσικό κουτί – Αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα

ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
18:00 Η ζωή και το έργο του Μίμη Πλέσσα (Β’ Μέρος)

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
18:00 Νυχτερινός επισκέπτης – «Μίμης Πλέσσας»
Το επεισόδιο της εκπομπής με τον Αρη Σκιαδόπουλο παρουσιάζει τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του Μίμη Πλέσσα.

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
18:00 «Σαν παραμύθι»-«Χωρίς τέλος, Μίμης Πλέσσας»
Ο Μίμης Πλέσσας, ο συνθέτης με το μεγαλύτερο ρεπερτόριο μουσικών για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, ξεδιπλώνει τη ζωή του. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την καταστροφή και την ανάκαμψη, την περιπέτεια στην Αμερική, την τζαζ, τις πρώτες επιτυχίες, τα «Πλεσσόπουλα».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

18:00 «Προσωπικά»-«Μίμης Πλέσσας»
Ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες της εποχής μας, ο Μίμης Πλέσσας, σε μια συγκινητική συνέντευξη, μιλάει στην Έλενα Κατρίτση για τους ανθρώπους και τα περιστατικά που σημάδεψαν την πορεία της ζωής του. Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης μιλάει για τις παλιές καλές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου, για την κριτική, την αμφισβήτηση, τον «πόλεμο» που δέχτηκε κατά καιρούς. Μία συνέντευξη-ποταμός, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται εκτενώς στις σχέσεις του με τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Τόλη Βοσκόπουλο και τη Ρένα Κουμιώτη.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα με σεβασμό και ευγνωμοσύνη για τον θησαυρό με τον οποίο μας προίκισε, και προσαρμόζει το πρόγραμμά του αναλόγως.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, 14:00-16:00, ο Σιδερής Πρίντεζης, συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα στις τελευταίες ραδιοφωνικές παρουσίασες του συνθέτη στο Δεύτερο, παρουσιάζει τις μεγαλύτερες στιγμές στη ζωή και την καριέρα του.
Στις 18:00-19:00, από τη σειρά 24 εκπομπών του Μίμη Πλέσσα «Τα τραγούδια της ζωής μου… εκ βαθέων», που ηχογραφήθηκαν και μεταδόθηκαν το 2011, ο Μίμης Πλέσσας παρουσιάζει τα βραβευμένα του τραγούδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Στις 19:00-20:00, ο Μίμης Πλέσσας μιλάει για τη ζωή του και την καριέρα του και παίζει στο στούντιο τραγούδια του με τους συνεργάτες του στις «Ζωντανές ηχογραφήσεις» της Σοφίας Μιχαλίτση. Τις «Απρόβλεπτες στιγμές του Μίμη Πλέσσα» παρουσιάζει ο Παντελής Σιβρής, το Σάββατο, στις 20:00. Και το βράδυ του Σαββάτου, 21:00-23:00, ακούμε την προσαρμοσμένη στο ραδιόφωνο εκπομπή «Το μουσικό κουτί», αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 15:00, αρχίζει η μετάδοση οχτώ εκπομπών, που ηχογράφησε ο Μίμης Πλέσσας το 1984 για τη σειρά «Οι δημιουργοί παρουσιάζουν», σε επιμέλεια και παραγωγή Έφης Μεταλληνού. Στις εκπομπές αυτές, ο μεγάλος συνθέτης αυτοβιογραφείται, χωρίζοντας την έως τότε πορεία του στη μουσική, σε είδη και περιόδους, διανθίζοντας τις αφηγήσεις του με γνωστά τραγούδια, αλλά και με σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα. Η σειρά «Οι δημιουργοί παρουσιάζουν» θα μεταδίδεται από Κυριακή 6 Οκτωβρίου έως Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 15:00.

Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, 16:00-17:00, ο Σιδερής Πρίντεζης παρουσιάζει σε πέντε ξεχωριστές θεματικές ενότητες το εύρος του έργου του Μίμη Πλέσσα. Και κάθε βράδυ, στις 21:00, ο Γιώργος Τσάμπρας εμβαθύνει στον συνθέτη, σε 5 συνεχόμενες εκπομπές.

Η Φωνή της Ελλάδας

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 10:00 ώρα Ελλάδας, στο πλαίσιο της εκπομπής «Έλληνες του κόσμου», θα μεταδοθεί το αφιέρωμα «Ο δημιουργός της εβδομάδας: Μίμης Πλέσσας» σε επιμέλεια της Γιάννας Τριανταφύλλη. Ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης άλλωστε, υπήρξε ένας «Έλληνας του κόσμου», αφού το έργο του είχε αναγνωριστεί και στο εξωτερικό. Ο Μίμης Πλέσσας είχε διευθύνει πολλές από τις μεγαλύτερες ορχήστρες στον κόσμο, είχε συμμετάσχει σε διεθνείς καλλιτεχνικές επιτροπές κι είχε τιμηθεί με επτά διεθνείς βραβεύσεις.

Στις 16:00 ώρα Ελλάδας, η δίωρη εκπομπή «Ταξιδεύοντας με φως ελληνικό», που θα μεταδοθεί ζωντανά, είναι αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου δημιουργού. Ο Γιάννης Παπουτσάκης θα αναφερθεί στην πολύπλευρη προσωπικότητα του Μίμη Πλέσσα ως συνθέτη, τραγουδοποιού, πιανίστα και μαέστρου και θα επιχειρήσει μια αναδρομή στη μουσική πορεία του από το 1939, όταν έγινε σε ηλικία 15 ετών ο πρώτος σολίστ πιάνου στο ΕΙΡ, μέχρι τις συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές.

Το έκτακτο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ τιμά τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, και τροποποιεί το πρόγραμμά του, δείχνοντας εκτάκτως απόψε στις 21.00, ένα επεισόδιο από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με κεντρικό καλεσμένο τον μεγάλο δημιουργό, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Μίμης Πλέσσας διηγείται ιστορίες της ζωής του σε μία βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Ηθοποιοί και τραγουδιστές: Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Λένα Αλκαίου, Σοφία Βόσσου, Ηλίας Βρεττός, Μπάμπης Βελισσάριος, Πασχάλης Τσαρούχας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Λιόλιου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Γιάννης Κρητικός και Ευτυχία Φαναριώτη αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της εκπομπής και ερμηνεύουν πολύ γνωστές επιτυχίες του μεγάλου μας συνθέτη.

Συμμετέχουν και μοιράζονται όμορφες στιγμές από το παρελθόν οι: Κώστας Βουτσάς, Άννα Φόνσου, Έρρικα Μπρόγιερ.

Την παρέα συμπληρώνουν οι Λουκίλα Καρέρ, Ελευθερία Ρήγου, Ξανθή Γεωργίου και Πέτρος Ξεκούκης, σε μια εκπομπή που παραπέμπει στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.00

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου για Λιάγκα: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι – Είναι τεράστια η διαφορά μας»

Ναταλία Γερμανού: «Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι – Γι’ αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ» (Video)

Τηλεθέαση: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη – «Κονταροχτυπήθηκαν» πέντε εκπομπές στο δυναμικό κοινό

Keywords
ΕΡΤ, μιμης, μιμης πλεσσας, η ζωη, πηνελόπη αναστασοπούλου, μνήμη, σαββατο, ζωη, cut, δευτερα, τριτη, ηρωδειο, κυριακη, εθνικη, ορχηστρα, φωτογραφια, προσφορες, νετ, studio, αθηνα, ροκ, θεατρο, ελλαδα, κοχ, τσιβιλικας, πεμπτη, δευτερο, φως, υγεια, παιδια, γερμανος, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, ξανθη, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, βικυ σταματη, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, μνήμη, εδιμβουργο, εθνικη, ελληνικες ταινιες, καριερα, μουσικη, νετ, πηνελόπη αναστασοπούλου, πηνελοπη, πλαισιο, προγραμμα, ραδιοφωνο, ταινιες, τηλεοραση, τραγουδια, υγεια, φωτογραφια, φως, ωρα, αγαπη, αμερικη, αννα, αφηγηση, βικυ, βιρτουοζος, βουτσας, βραδια, βραδυ, βοσσου, γεωργιου, γινεται, γνωριμια, δευτερο, δευτερο προγραμμα, δευτερα, δυναμικο, εγινε, ευτυχια, υπαρχει, ελευθερια, εποχη, εποχες, επτα, ερευνα, ερρικα, ετων, εφυγε, τεχνη, ζωη, ζωης, ζωνη, ιδια, ηλικια, ηρω, ηχητικα, θεοδωρα, ιδρυμα, καχυποψια, κεφαλαιο, κοχ, κωστας βουτσας, κωστας μαρτακης, μαεστρος, μαυρικιος, μανο, μονογραμμα, μορφη, μπορειτε, νεφελη, νοτες, ξεκινημα, ξημερωματα, παντα, ουασιγκτον, παιδικα, παιδια, παθος, παρουσιαση, περιβαλλον, πιανο, ποιοτητα, προγραμματα, ψυχη, ροκ, ρολο, σαββατο, σιδερης, συνεχεια, σειρα, σοφια, στιγμα, στην υγεια μας, σφραγιδα, σχεδια, τριτη, φεστιβαλ, φωνη, ωρα ελλαδας, cut, ειδη, εκπομπες, εθνικο, φιλοι, κωστας, κυριακη, ορχηστρα, studio, βρεττος
Τυχαία Θέματα
Μίμης Πλέσσας, Εκτακτα, ΕΡΤ, ΣΚΑΪ,mimis plessas, ektakta, ert, skai