«Μισή» συγγνώμη του Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ σε Τσίπρα για την Συμφωνία των Πρεσπών

Αναταράξεις εξακολουθεί να προκαλεί στη ΝΔ και στην κυβέρνηση η Συμφωνία των Πρεσπών, υπό το πρίσμα των εθνικιστικών κορόνων της νέας ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας και με δεδομένο ότι η ΝΔ είχε αντιταχθεί τότε αλλά τώρα ζητά την εφαρμογή της.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Οικονόμου, κατά την τηλεοπτική παρουσία του στην τηλεόραση του Action 24, έκανε λόγο για ενδεχόμενη συγγνώμη στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα για τη στάση της ΝΔ στη Συμφωνία

των Πρεσπών, πριν και μετά την ψήφισή της.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη Συμφωνία και τη μη τήρηση της τη Βόρεια Μακεδονία, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ εάν η κυβερνητική παράταξη χρωστά μία συγγνώμη στον Αλ. Τσίπρα.


Ο «γαλάζιος» βουλευτής σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».


Τέλος, ο ίδιος έσπευσε να σημειώσει στη συνέχεια: «Για να δούμε όμως αν δικαιούται συγγνώμη ή αυστηρής κριτικής, την οποία εξέλαβε από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Βαθμολογία μας δίνει ο κόσμος, ο οποίος απέρριψε στην ουσία αυτή την κακή συμφωνία».

Διαβάστε επίσης:

Τετ α τετ Μητσοτάκη με Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη: Τον συνεχάρη για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα στη Βουλή η Μις Υφήλιος – «Σκασμένοι» όσοι δεν τη συνάντησαν

Υπέρμετρη αισιοδοξία από τον Λοβέρδο για τους Δημοκράτες: «Θα φτάσουμε το 5% στις ευρωεκλογές»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μισή, Βασίλη Οικονόμου, Τσίπρα, Συμφωνία, Πρεσπών,misi, vasili oikonomou, tsipra, symfonia, prespon