Μητσοτάκης για Ζισκάρ Ντ’ Εστέν: H Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο

Πολιτική

 

«Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του στο Twitter για την απώλεια του πρώην προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο Κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι με το αεροπλάνο του Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν

επέστρεψε η Δημοκρατία στην Ελλάδα και με τη στήριξή του εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού: «Με το αεροπλάνο του επέστρεψε η Δημοκρατία στη χώρα μας. Και με τη στήριξή του εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν».

Με το αεροπλάνο του επέστρεψε η Δημοκρατία στη χώρα μας. Και με τη στήριξή του εντάχθηκε στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση η Ελλάδα αποχαιρετά τον μεγάλο της φίλο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 3, 2020

Μήνυμα για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, ανάρτησε στο Τwitter και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα της Γαλλίας και της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Δένδιας. «Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν σταθερό φίλο της Ελλάδας σε κρίσιμες στιγμές και μεγάλο υποστηρικτή των ευρωπαϊκών αξιών», πρόσθεσε.

Ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν ήταν μία εξέχουσα προσωπικότητα της Γαλλίας και της Ευρώπης. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν σταθερό φίλο της Ελλάδας σε κρίσιμες στιγμές και μεγάλο υποστηρικτή των ευρωπαϊκών αξιών.

Nikos Dendias (@NikosDendias) December 3, 2020

Ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, απεβίωσε την Τετάρτη το βράδυ εξαιτίας της COVID-19, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

ΜητσοτάκηςΖισκάρ Ντ’ ΕστένΕλλάδαΑποχαιρετισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα