Μωρό ελεφαντάκι έπεσε σε βαθύ πηγάδι- καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία στην περιοχή Chittoor, στο χωριό Ramakuppan. Το βράδυ της Κυριακής ένα κοπάδι ελέφαντες πέρασε έξω από το χωριό από έναν δρόμο- πέρασμα που χρησιμοποιούν τα συμπαθή θηριώδη ζωντανά. Κάποια στιγμή οι κάτοικοι ξύπνησαν από τις κραυγές μιας ελεφαντίνας.

Ήταν η μάνα ενός σχεδόν νεογέννητου μικρού που στο σκοτάδι έχασε τον δρόμο του στο πέρασμα, μπήκε στην ζούγκλα και έπεσε σε ένα βαθύ πηγάδι που οι κάτοικοι του χωριού δεν χρησιμοποιούσαν πλέον. Το ξημέρωμα όλο το χωριό

έσπευσε να δει τι είχε συμβεί, όμως η μαμά ελεφαντίνα ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Όποιος πλησίαζε τον κυνηγούσε και του ορμούσε και δεν άφηνε κανένα να πλησιάσει το μωρό τους. Μέσα στο πηγάδι, το ελεφαντάκι άφηνε κραυγές σαν κλάμα απόγνωσης και όσο η μητέρα άκουγε τις κραυγές από το αβοήθητο παιδί της τόσο έχανε το μυαλό της και οργιζόταν.

Τελικά οι κάτοικοι βρήκαν λύση. Ενημέρωσαν τους υπαλλήλους του «τμήματος δασών» οι οποίοι με μπουλντόζες και εκσκαφείς έσπευσαν στο σημείο. Με διάφορα κόλπα απομάκρυναν την μητέρα από το στόμιο του πηγαδιού και ξεκίνησαν μαζί με τους κατοίκους του χωριού την επιχείρηση απεγκλωβισμού μέσα στην πυκνή βλάστηση.

ελέφανταςελεφαντάκιαπεγκλωβισμόςΙνδίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα