ΝΔ: Οικονόμου στη θέση του Οικονόμου – Αίνιγμα με τον προεκλογικό εκπρόσωπο του κόμματος

«Καπνός δίχως φωτιά δεν υπάρχει» ακόμα και στην πολιτική. Δηλαδή, δεν μπορεί να συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό για ευχές μόνον και περίπου για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, όπως γενικώς και αορίστως ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου σε ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια έπειτα από την επίσκεψη- κατόπιν πρόσκλησης-, στο Μέγαρο Μαξίμου. Έπειτα ήταν και εκείνο το «όσα λέγονται θα τα πούμε στην πορεία» που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Επαφές με τον δημοσιογράφο- παρουσιαστή του Σκάι είχαν αρχίσει τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα, αναφέρουν με κατηγορηματικό τρόπο δορυφόροι της ΝΔ.

Δεν

είναι βέβαιο ότι στο διάστημα που μεσολάβησε έως τώρα το θέμα ήταν αν ο δημοσιογράφος θα δεχόταν να κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ στην Καρδίτσα.

Υποστηρίζει ότι οι συζητήσεις σε μεγάλο ποσοστό περιστράφηκαν στο ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να αναλάβει… Οικονόμου στη θέση του Οικονόμου προεκλογικώς.

Εκπρόσωπος Τύπου με δυο λόγια.

Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ να είναι η Πόπη Τσαπανίδου frontwoman λέγεται ότι έχει πυροδοτήσει σκεπτικισμό.

Κατά μια εκδοχή αν το Μαξίμου εμείνει, κατά την – έντονη- φημολογία, στην επιλογή Δημήτρη Οικονόμου υπάρχει πιθανότητα να εκληφθεί ότι το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, «ακολουθεί» τον Τσίπρα.

Με μια άλλη «ανάγνωση» τα σχέδια στο Μαξίμου μπορεί και να μην διαφοροποιηθούν διότι σε αντίθετη περίπτωση μπορεί η απόφαση να ερμηνευθεί εξίσου ως επηρεασμένη από την επιλογή ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά άλλη εκδοχή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά διότι «ο Μητσοτάκης είναι αινιγματικός, απρόβλεπτος, όταν θέλει», υποστηρίζουν περιφερειακοί παρατηρητές της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης

MasterChef – Σωτήρης Κοντιζάς: «Δεν θα με βλέπετε σε όλα τα επεισόδια…» (video)

Τηλεθέαση: Το top 15 των προγραμμάτων της σεζόν έως τώρα

Τα Νούμερα: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος guest στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου, Οικονόμου – Αίνιγμα,oikonomou, oikonomou – ainigma