«Νεαρές ζωές που έκλεψε ο τρόμος»: Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού τύπου μετά το μακελειό

ΚΟΣΜΟΣ

Η επίθεση στο Μάντσεστερ από την οποία μέχρις στιγμής έχουν σκοτωθεί περισσότερα από 20 άτομα και τραυματίστηκαν άλλοι 23 κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού τύπου.

Μάλιστα, η μια από τις δύο φωτογραφίες που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα είναι αυτή της 8χρονης Σάφι Ρόουζ Ρούσος από την Κύπρο.

Η Daily Mail χαρακτηρίζει τον τρομοκράτη Σαλμάν Αμπέντι «γεννημένο στη Βρετανία τζιχαντιστή», η επίθεση αυτοκτονίας του οποίου οδήγησε στην

απόφαση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να «βγάλει το στρατό στους δρόμους»

«Η φωτογραφία της αθωότητας που σκοτώθηκε από το κακό», γράφει η Daily Mirror εστιάζοντας στην Σάφι και την Τζορτζίνα Κάλαντερ.

«Κακό πέρα από κάθε φαντασία» είναι ο τίτλος της Daily Express

Οι Times αναδεικνύνουν τους δεσμούς του βομβιστή με τη Λιβύη, λέγοντας ότι ο Σαλμάν Αμπέντι επέστρεψε πρόσφατα απ’ τη βορειοαφρικανική χώρα κι ίσως εκπαιδεύτηκε εκεί.

«Νεαρές ζωές που έκλεψε ο τρόμος», γράφει ο Guardian παρουσιάζοντας ένα προφίλ του βομβιστή, ενός ήσυχου, όπως λέει, ανθρώπου, που ήταν γνωστός στις υπηρεσίες ασφαλείας.


Για «σφαγή των αθώων» κάνει λόγο η Daily Star αφιερώνοντας την πρώτη σελίδα της σε φωτογραφίες των θυμάτων και των αγνοουμένων.

Βρετανίαεπίθεση Μάντσεστερτρομοκρατίαβρετανικός ΤύποςπρωτοσέλιδαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα