Νέες απειλές του Ισραηλινού ΥΠΕΞ: «Σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, η Χεζμπολάχ θα καταστραφεί και ο Λίβανος θα πληγεί σκληρά»

Νέες απειλές κατά του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς, μιλώντας για  «ολοκληρωτικό πόλεμο» που θα οδηγήσει στην καταστροφή της.

«Είμαστε πολύ κοντά στη στιγμή που θα αποφασίσουμε να αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού απέναντι στη Χεζμπολάχ και στον Λίβανο. Σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, η Χεζμπολάχ θα καταστραφεί και ο Λίβανος θα πληγεί σκληρά», διαμηνύει ο Κατς σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του.

נסראללה מתרברב היום שצילם את נמלי חיפה, שמופעלים

ע"י חברות ענק בינ"ל מסין והודו, ומאיים לפגוע בהם. אנחנו מתקרבים מאוד לרגע ההחלטה על שינוי כללי המשחק מול חיזבאללה ולבנון. במלחמה כוללת החיזבאללה ייהרס ולבנון תוכה קשות. ישראל תשלם מחירים בחזית ובעורף, אבל עם עם חזק ומאוחד, ובמלוא…

— ישראל כ”ץ Israel Katz (@Israel_katz) June 18, 2024

Από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, σημειώνονται σχεδόν καθημερινά εχθροπραξίες μεταξύ των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων και της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, η οποία υποστηρίζει το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Όρμπαν αντέγραψε τον Τραμπ: «Κάντε την Ευρώπη Μεγάλη Ξανά» το σλόγκαν της ουγγρικής προεδρίας της ΕΕ

Δραματικοί τόνοι από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών: Η χώρα κινδυνεύει με εποπτεία από το ΔΝΤ εάν χάσει ο Μακρόν

Επιστήμονες εντοπίζουν μαύρη τρύπα να «ξυπνά» σε πραγματικό χρόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα