Νεφέλη Ορφανού: «Ψωνίστηκα γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα»

Στο μακρινό παρελθόν αναφέρθηκε η Νεφέλη Ορφανού και συγκεκριμένα, στην εποχή που συμμετείχε στη σειρά «Ρετιρέ» του Γιάννη Δαλιανίδη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός έκανε λόγο για «σταθμό» στην καριέρα της, καθώς η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία. Παραδέχτηκε δε, ότι τότε «είχε ψωνιστεί», κάτι που η αδερφή της παρατήρησε και έκτοτε, η ίδια προσγειώθηκε στην πραγματικότητα.

«Είναι σταθμός για μένα. Ήταν μια πολύ πετυχημένη σειρά του Δαλιανίδη, που ήξερε πολύ καλά αυτή τη δουλειά. Ήταν πάρα πολύ αυστηρός και πιεστικός, έτσι όμως έβγαζε το

διά ταύτα. Με το “Ρετιρέ” έζησα απίστευτες στιγμές. Όταν έπαιρνα ταξί και περπατούσα, άκουγα κορναρίσματα και με φώναζαν για να βγάλουμε φωτογραφία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έλεγε τότε η αδερφή μου στον άντρα μου ότι έχουν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Το κατάλαβα κι εγώ ότι στο “Ρετιρέ” ψωνίστηκα, αισθανόμουν κάτι ξεχωριστό, γιατί σταματούσε η κυκλοφορία για μένα. Η αδερφή μου όμως, που είναι ευφυέστατη είδε ύφος από μένα, είδε βεντετιλίκι και μου είπε “ποια είσαι; Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στο Χόλιγουντ; Πρόσεξέ το, γιατί θα κάνω φασαρία”. Με προσγείωσε κι είπα “τι αηδίες κάνω”. Της το χρωστάω αυτό και από τότε, είμαι προσεκτική. Το μόνο που με ισοπέδωνε ήταν ότι με φώναζαν “ξινή”, δεν ήξεραν το όνομά μου».

Περιγράφοντας ένα ακραίο περιστατικό που είχε ζήσει με θαυμαστή της στο παρελθόν, η Νεφέλη Ορφανού διηγείται:

«Θυμάμαι είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου σε μια δραματική σχολή και καμιά 50αριά παιδιά άρχισαν να τρέχουν κατά πάνω μου και μου ζήταγαν αυτόγραφο. Επίσης ερχόντουσαν οι γυναίκες να μου κόψουν τα μαλλιά για να φτιάξουν με τον κομμωτή τους το ίδιο χρώμα με τα δικά μου».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ποιοι θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης

Με Roberto Cavalli κλείνει η Εβδομάδα Μόδας του Ντουμπάι

Ντουπλάντις: Διακοπές στη Σαντορίνη με την καλλονή σύντροφό του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα