Νέο limit up τηλεθέασης από τον Alpha

Ακόμα πιο πάνω πήγε την Τετάρτη ο δείκτης τηλεθέασης στην περίπτωση του Alpha, διαμορφώνοντας μερίδιο (13,8%) σαν από εκείνα που αποσπούσε στην κανονική περίοδο της τηλεοπτικής σεζόν (με τις προτάσεις μυθοπλασίας  και τα άλλα προγράμματα στα «ντουζένια» τους). 

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα,  ο ΑΝΤ1 παρέμεινε δεύτερη επιλογή, με τάση βελτίωσης της τηλεθέασης του, με τον ΣΚΑΪ σε ανάλογη τροχιά να διατηρείται τρίτος στις προτιμήσεις. Αντιθέτως,το Mega

εμφάνισε απώλειες στη δυναμική του για δεύτερη ημέρα στη σειρά,  κατάφερε να έχει μερίδιο με μονοψήφιο αριθμό στο κύριο μέρος του  και βρέθηκε στην γενική κατάταξη πίσω από το Star που είδε να κατευθύνονται, χθες, περισσότεροι (μεταβολή 1,2%) από όσοι την Τρίτη.

Η ΕΡΤ1 κέρδισε «χώρο» στις προτιμήσεις των τηλεθεατών βελτιώνοντας την απόδοση της, συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα, και από ό,τι φαίνεται το πιστώνεται κυρίως η πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού σύμφωνα με τα ημερήσια στοιχεία της Nielsen.

Τάση ανόδου και στην ΕΡΤ2! Το μερίδιο της διαμορφώθηκε στο 1,5%, από 1,2% που ήταν την Τρίτης και 0,9% την Δευτέρας…

Διαβάστε επίσης

ΣΚΑΪ: Ενημέρωση ως το μεσημέρι και ύστερα «πάρε νά’χεις» τηλεπαιχνίδια, σόου και ριάλιτι

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Στα «χαρακώματα» για την ενημέρωση και την τηλεθέαση από τα αξημέρωτα – «Επιστρέφουν» σταδιακά οι ειδησεογραφικές εκπομπές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Alpha,neo, Alpha