Ντόναλντ Τραμπ: Ο γιος του ζητά την παραίτηση της διευθύντριας των Μυστικών Υπηρεσιών – «Ακόμη δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες»

Την παραίτηση της διευθύντριας των Μυστικών Υπηρεσιών ζητά ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πατέρα του. 

«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα μπορούσε να επιτρέψει να χτυπηθεί από σφαίρα ένας πρώην πρόεδρος, και πολύ πιθανόν ένας μελλοντικός πρόεδρος, ενώ ακόμη δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες και το άτομο που βρίσκεται στη θέση αυτή να έχει ακόμη τη δουλειά του του δείχνει πόσο επαίσχυντη και ανίκανη είναι η κυβέρνηση», ανέφερε ενώ πληθαίνουν τα ερωτήματα για το αιματηρό περιστατικό.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες ήταν «αποκλειστικά υπεύθυνες» για την

ασφάλεια του πρώην προέδρου στη συγκέντρωση και ότι τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές αναθεωρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το CNNi, το προσωπικό ασφαλείας του Τραμπ φέρεται να είχε παραπονεθεί πως δεν του έχουν παρασχεθεί αρκετοί πόροι και δυνάμεις από τις Μυστικές Υπηρεσίες τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες από την πλευρά τους παραδέχτηκαν πως απέρριψαν ορισμένα αιτήματα για την ενίσχυση της φρουράς του Τραμπ.

Διαβάστε επίσης:

Στα «τρία» οι Δημοκρατικοί: Η Καμάλα Χάρις έκανε συνάντηση στήριξης του Μπάιντεν και βγήκαν «μαχαίρια»

Τορίνο: Άγρια επίθεση από ακροδεξιούς δέχτηκε δημοσιογράφος της La Stampa

Τον χαβά του ο Ερντογάν: Συνδέει το Κυπριακό με τη Γάζα και ζητά από τον Μητσοτάκη να «βάλει στη θέση του» τον Δένδια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόναλντ Τραμπ, Μυστικών Υπηρεσιών – Ακόμη,ntonalnt trab, mystikon ypiresion – akomi