Ο «Εκατομμυριούχος»… πρωταθλητής τηλεθέασης και την Τρίτη

Για την εποχή το 5,4% είναι μάλλον αρκετό υψηλό ποσοστό τηλεθέασης και το κατάφερε χθες το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1, παρόλο που παιζόταν σε επανάληψη. Το τεστ γνώσεων από την ασφάλεια του καναπέ, δε, είναι εθιστικό και ενεργοποιεί τους τηλεθεατές.

Ο προγραμματισμός του σταθμού να μεταδίδει σε καθημερινή βάση, στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, δύο επεισόδια το ένα μετά το άλλο, αποδίδει. Το επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού των 20.00 ήταν τρίτη

επιλογή της ημέρας με απόδοση σχεδόν ίδια με εκείνη της κωμικής σειράς «Το σόι σου». Η κωμική σειρά του Alpha είχε μόλις 1.000 τηλεθεατές περισσότερους.

«Ρεύμα» έχει και η δραματοποιημένη κοινωνική σειρά ριάλιτι «Οικογενειακές υποθέσεις», τα επεισόδια της οποίας προσελκύουν μερίδα τηλεθεατών τέτοια ώστε να πλασάρονται στις «ορεινές» θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Τελευταίως, η συγκυρία είναι υπερ των δελτίων ειδήσεων και χθες το μεσημεριανό του Σκάι και το κεντρικό του Star αποτέλεσαν πόλους έλξης τηλεθεατών που τα ώθησαν στις θέσεις 6 και 7 του Top 10.

Το «Πενήντα πενήντα» έχει το κοινό του και την αντοχή της στο χρόνο έδειξε για μια ακόμη φορά η ελληνική κωμωδία «Ο τρελοπενηντάρης» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Alpha είχε την καλύτερη τηλεθέαση την Τρίτη, σχεδόν ίδια με αυτή της Δευτέρας

Νέα 24ωρη απεργία στην Αυγή – εφημερίδα και ιστοσελίδα – από την ΕΣΗΕΑ την Πέμπτη

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: Στην «αφετηρία» η καθημερινή δραματοποιημένη σειρά ριάλιτι «Δικαστικές υποθέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα