Ο Λεβέντης έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας της Φώφης. Διαβάστε γιατί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έχω χάσει τον ύπνο μου» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης και προχώρησε στο… «παρασύνθημα». Όπως εξήγησε, πολλά βράδια δεν κοιμάται, αναλογιζόμενος την αλλαγή στάσης της Φώφης Γεννηματά στον εκλογικό νόμο. «Σηκώνομαι στον ύπνο μου και προσπαθώ να καταλάβω την στάση της Φώφης», περιέγραψε με σκωπτική διάθεση την θέση που κράτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγες ημέρες.

Βρίσκοντας ευκαιρία «κάρφωσε» την Φώφη Γεννηματά διερωτώμενος «τι πήρε η Φώφη» προκειμένου να αλλάξει στάση στο ζήτημα της απλής αναλογικής. Απαντώντας ο ίδιος στο ερώτημα που έθεσε τόνισε πως μπορεί να έλαβε μόνο υποσχέσεις. «Υπάρχουν κάποια κορόιδα που παίρνουν μόνο υποσχέσεις», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ μαζί με το Ποτάμι κάνουν δώρο τις 50 έδρες στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για Εξεταστική που θα ερευνήσει το πρώτο εξάμηνο του 2015 δήλωσε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης παρέσυρε τον Αλέξη Τσίπρα και πως ο πρωθυπουργός δεν είχε συναινέσει σε σχεδιασμούς που αφορούσαν επιστροφή στη δραχμή.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης υπογράμμισε πως ο Αλέξης Τσίπρας, «πρός τιμή του» όπως είπε, δεν του ζήτησε να «γίνει δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι «τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί ποιος είναι δεκανίκι ποιού»…

Βασίλης ΛεβέντηςΦώφη ΓεννηματάΒουλήΕξεταστικήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα