Ο μασκοφόρος της Σουηδίας έβλεπε βίντεο με Ναζί πριν σκορπίσει τον θάνατο με το σπαθί του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο με ναζιστικό περιεχόμενο παρακολούθησε σύμφωνα με το περιοδικό Espo ο δράστης της αιματηρής επίθεσης λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο σε σχολείο της Σουηδίας.

Ο λόγος για τον 21χρονο Άντον Λούντιν Πέτερσον, που μια ημέρα πριν τη δολοφονική επίθεση με σπαθί από την οποία έχασαν τη ζωή τους ένας 20χρονος εκπαιδευτικός και ένας μαθητής - πριν να τον πυροβολήσουν και να τον τραυματίσουν θανάσιμα αστυνομικοί - ο Λούντιν-Πέτερσον είχε κάνει «like» στο τραγούδι «When Evil Speaks» από ένα βέλγικο συγκρότημα ενώ είχε παρακολουθήσει μια συρραφή βίντεο από τη δράση

των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο βίντεο Ναζί μιλούσαν για «το πολυπολιτισμικό σχέδιο από την κόλαση», κατηγορούσαν «τον έλεγχο του δυτικού πολιτισμού από τα εβραϊκά ΜΜΕ» και υπογράμμιζαν «την σημασία της ράτσας στην ιστορία».

Οι γείτονες μιλούν για έναν νεαρό που δεν είχε δώσει καμία αφορμή ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι στην αρχή νόμιζαν ότι η εμφάνιση του 21χρονου με την μάσκα και το κράνος ήταν στο πλαίσιο του Halloween γι' αυτό και ορισμένοι μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί του.

«Ο δάσκαλος του είπε να φύγει γιατί τρομάζει τα παιδιά. Αυτός έγνεψε καταφατικά και στη συνέχεια του κάρφωσε το σπαθί στα πλευρά» περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης η Σάρα, μια μαθήτρια στο σχολείο που φωτογραφήθηκε με τον 21χρονο. «Το τελευταίο πράγμα που τον άκουσα να λέει ήταν "φωνάξτε ασθενοφόρο» προσθέτει.

Από την επίθεση του 21χρονου τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι δύο μαθητές που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της Σουηδίας.

ΣουηδίασπαθίμασκοφόροςναζίβίντεοσχολείονεκροίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα