Οι καλύτερες στολές στο Halloween πάρτι διασήμων του Τζορτζ Κλούνεϊ (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Πρόκειται για την αγαπημένη εποχή των περισσότερων σταρ του Hollywood, στην οποία «μασκαρεύονται» (και δικαιολογημένα) ώστε να είναι στο κλίμα του Halloween.

O Τζορτζ Κλούνεϊ και η Χάιντι Κλουμ διοργανώνουν κάθε χρόνο το Casamigos Tequila party, και

αυτή τη φορά οι στολές που έφεραν οι διάσημοι ήταν αρκετά πρωτοποριακές.

Ο οικοδεσπότης (Τζορτζ Κλούνι) περίμενε με την πάντα εντυπωσιακή (Σίντι Κρόφορντ) αεροσυνοδό του, το υπόλοιπο πλήρωμα, ώστε να πετάξουν προς τη διασκέδαση.

Απαραίτητος συνεπιβάτης ο γνωστός DJ Steve Aoki με το μοντέλο Νικόλ Ζίμερμαν, που υποδύθηκαν τους Τζακ Σκέλινγκτον και Σάλι από τον «Εφιάλτη πριν τα Χριστούγεννα», αλλά αναμφίβολα η εμφάνιση της βραδιάς ανήκει στην Ρίτα Όρα.


View this post on Instagram

Ima get Halloween started for you the right way... postttyyyyyy I LOVE YOU BRO @postmalone...ratatatatataata wassssss gooood!! And this is also a BIG thank you to getting me to 14 million!

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Oct 26, 2018 at 1:26pm PDT

Η εκκεντρική τραγουδίστρια μπήκε στο ρόλο του ράπερ Ποστ Μαλόνε, προσελκύοντας τα βλέμματα πάνω της για καλό λόγο και όχι για κακό, όπως η Παρίς Χίλτον που κανείς δεν κατάλαβε από τι εμπνευστηκε.

Τέλος, η Ζόι Κράβιτς μπορεί να τρόμαξε με την πρωινή δίψα της για αίμα, αλλά αναμφίβολα η πιο σέξι αμφίεση του φετινού Casamigos Tequila party πηγαίνει δικαιωματικά στην Κένταλ Τζένερ που ντύθηκε Fembot.

ΧόλιγουντHalloweenΤζορτζ ΚλούνεϊΡίτα ΌραΠάρις ΧίλτονΚένταλ TζένερΣίντι ΚρόφορντHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα