Οι κυρίες της τηλεόρασης που βρίσκονται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών μεταγραφών αυτή την περίοδο

Το κέντρο βάρους στο φετινό τηλεοπτικό μεταγραφικό παζάρι έχει μετατοπιστεί σε παρουσιάστριες κυρίως που τις συναντούμε κυρίως σε πόστα εκπομπών της Ενημέρωσης.

Πάντα στο φόντο υπάρχει το περίγραμμα της Ελένης Μενεγάκη, ως το πιο ηχηρό όνομα από τον τομέα της Ψυχαγωγίας, αλλά με όσα είναι μέχρι τώρα γνωστά δεν μοιάζει να «καίγεται» για εκπομπή του χρόνου. Από μήνες άλλωστε κυκλοφορούσε πως αν δεν ανανέωνε με το Mega θα απείχε

την επόμενη σεζόν. Βέβαια όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και οικονομικών προτάσεων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται για την ώρα για την «επόμενη μέρα» δημοσιογράφων παρουσιαστριών.

Η Φαίη Μαυραγάνη η οποία φέτος συμπληρώνει δύο σεζόν στον ΑΝΤ1 μπήκε στη «μεγάλη εικόνα»  της τηλεόρασης από όταν πρωτοακούστηκε πως ο Γιώργος Αυτιάς θα άφηνε την δημοσιογραφία για την πολιτική.

Η Μαυραγάνη έχει αδιαμφισβήτητα μια σταθερά επιτυχημένη πορεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει «κλειδώσει» η μετακίνηση της στο Σκάι για να «κουμπώσει» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου- εκεί δηλαδή που μέχρι προσφάτως σαρωνε την τηλεθέαση ο Αυτιάς.

Πρόκληση για την Μαυραγάνη, πρόκληση και για τον Σκάι που θέλει να ανακάμψει έπειτα από μακρά περίοδο κατά την οποία δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και να φρεσκάρει το ενημερωτικό προφίλ του σε συνδυασμό με σφικτή οικονομική διαχείριση.

Η Μαρία Αναστασοπούλου μέχρι προσφάτως θα ήθελε να μακροημερεύσει στον ΑΝΤ1. Το ξέρετε αυτό με τα σχέδια των ανθρώπων και τον Θεό. Η συνεργασία/συνύπαρξη με τον Γιώργο Παπαδάκη μπορεί να μην άνθισε, όμως κανάλι και παρουσιάστρια συζητούν το ενδεχόμενο συμπόρευσης.

Η συγκυρία μοιάζει να εξυπηρετεί τις δύο πλευρές. Αν τα βρουν και τα συμφωνήσουν η Αναστασοπούλου θα δοκιμάσει (και θα δοκιμαστεί) στην πρωινή ενημέρωση του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα στην θέση της Μαυραγάνη.

Μια παράμετρος είναι και η βραδινή εκπομπή επικαιρότητας που θέλει να κάνει. Η «Αρένα» εντάχθηκε στο πρόγραμμα του σταθμού σε εβδομαδιαία βάση (βράδυ Τετάρτης). Λίαν συντόμως πήρε «φύλλο πορείας» για τη νύχτα της Κυριακής και από εβδομαδιαία έγινε 15ημέρη.

Στο μεταξύ οι μπίλιες στο μεταγραφικό τραπέζι άρχισαν να κινούνται ήδη από τις αρχές του χρόνου όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση Παπαδακη– Αναστασοπούλου. Ένα- αδιαμφισβήτητο- φλέρτ ανάμεσα στη δημοσιογράφο και το Mega έχει αναπτυχθεί. Λέγεται ότι κάποιοι πολύ θα την ήθελαν να επιστρέφει στον Σκάι.

Διερευνητικές επαφές έχουν γίνει και με το Action 24 το οποίο αν και τοπικής εμβέλειας , το πρόγραμμα του έχει πανελλαδικά χαρακτηριστικά καθώς υπάρχει στις συνδρομητικές δορυφορικές πλατφόρμες.

Μια άλλη γυναικεία φιγούρα από τον χώρο της τηλεοπτικής ενημέρωσης που μπήκε στο μεγάλο τηλεοπτικό κάδρο σχετικά προσφάτως είναι εκείνη της Αναστασίας Γιάμαλη.

Όλα άρχισαν όταν έπεσε στην αντίληψη κάποιων να περνά την είσοδο του Σκάι ένα μεσημέρι του Ιανουαρίου. «Νομίζω ότι δεν μπορεί να αποτελεί είδηση το πού εργάζεται ένας ή μια δημοσιογράφος. Σε κάθε περίπτωση για όλους εμάς και για μένα, αυτό που μετράει, είναι να έχω το πλαίσιο να κάνω τη δουλειά μου με ελευθερία και αξιοπρέπεια», είχε πεί κάποιες μέρες αργότερα σε τηλεοπτική κάμερα.

Τελευταίως λέγεται- και μάλιστα εντόνως- ότι η Γιάμαλη ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα τα μεταγραφικά ρέπει προς το Mega. Λογικό αν συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι το κανάλι θέλει να τονώσει και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του ενημερωτικού προφιλ του και να ενισχύσει την κριτική στάση του απέναντι στα πολιτικά δρώμενα και την κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης:

Στο Open την Τετάρτη το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ στο ATTICA TV

Ισραηλινοί αξιωματούχοι διέκοψαν μετάδοση του AP από τη Γάζα και κατάσχεσαν τον εξοπλισμό των δημοσιογράφων

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι κυρίες της τηλεόρασης που βρίσκονται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών μεταγραφών αυτή την περίοδο,