Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Live η μεγάλη μάχη Γερμανίας – Ελλάδας (54-50) για μια θέση στα ημιτελικά

Η εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, στον πρώτο χρονικά αγώνα, του ολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να περάσει ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες στην επόμενη φάση, χάρη στη νίκη της Σερβίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν και θέλει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην παρέα του Ντένις Σρούντερ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

(Γκόρντι Χέρμπερτ): Μπονγκά, ντα Σίλβα, Λο, Γκίφι, Βάιλερ-Μπαμπ, Βόιτμαν, Φ. Βάγκνερ, Τάις, Μ. Βάγκνερ, Σρούντερ, Τίμαν, Ομπστ

ΕΛΛΑΔΑ (Βασίλης Σπανούλης): Ουόκαπ, Λαρεντζάκης, Μωραϊτης, Τολιόπουλος, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Παπανικολάου, Χουγκάζ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας εδώ:

Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Ουόκαπ και Μήτογλου η 5αδα.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με +10 για την εθνική στα πρώτα 5 λεπτά (4-14) με τον Αντετοκούνμπο να έχει 6 πόντους), με τους Γερμανούς να κάνουν αρκετά λάθη.

Ο Σρούντερ με ένα απίθανο τρίποντο έριξε την διαφορά στους 9 (9-18) , με το 10λεπτο να τελειώνει 11-21 υπέρ της εθνικής μας.

Η Γερμανία είχε 5/19 σουτ, η Ελλάδα 9/16, με τον Αντετοκούνμπο να έχει ήδη 8 πόντους, μία ασίστ και ένα μπλοκ.

Η αστοχία της εθνικής μας έχει φέρει τους Γερμανούς να έχουν μειώσει στους 4 πόντους στα μισά της δεύτερης περιόδου (24-28).

Η διαφορά έφτασε στον πόντο (32-33) δύο λεπτά πριν το ημίχρονο και ισοφάρισαν σε 36-36 με κάρφωμα του Τάις στα 8 δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, πήραν και για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ με 3 πόντους (41-38), αλλά με ένα σερί 6-0 η εθνική μας πέρασε μπροστά με 41-44.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Γι’ αυτές τις φωτό έδιωξαν την Παραγουανή αθλήτρια από το Ολυμπιακό Χωριό – Το ντύσιμο, οι βόλτες και η “ανάρμοστη συμπεριφορά”

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Σουηδός και το «χτύπημα του φιδιού» που τρέλανε τους πάντες (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραγουανή κολυμβήτρια απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό – Την κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά

Keywords
Τυχαία Θέματα