Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αθλήτρια έκανε πρόταση γάμου στον φίλο της μετά το τέλος του αγώνα (Video)

Ολοένα και μεγαλύτερος γίνεται ο αριθμός των αθλητών που αρραβωνιάζονται στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Γαλλίδα δρομέας Alice Finot είναι ακόμα μια αθλήτρια που εντάχθηκε στη…. ρομαντική κατηγορία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 με τις προτάσεις γάμου των αθλητών να ανέρχεται πλέον στις επτά!

Αυτή της Finot, αποτελεί,

-θα έλεγε κανείς- την πιο ανατρεπτική, καθώς σπάει αρκετά στερεότυπα…

Μετά τον τελικό των 3000 μέτρων μετ’ εμποδίων γυναικών, η αθλήτρια έτρεξε προς την εξέδρα όπου βρισκόταν ο σύντροφός της και αφού γονάτισε, του έκανε πρόταση γάμου, προσφέροντάς του μια ολυμπιακή καρφίτσα που κρατούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Η αγάπη είναι στον αέρα στο Παρίσι» έγραφε η καρφίτσα που παρέδωσε στον φίλο της – τον Ισπανό τριαθλητή Bruno Martínez Bargiela.

Ακολούθησε μια τρυφερή αγκαλιά και ένα καυτό φιλί του ζευγαριού, λίγα μόλις λεπτά αφότου η Finot είχε σπάσει το ευρωπαϊκό ρεκόρ στο αγώνισμα, χάνοντας ωστόσο το χάλκινο μετάλλιο για λίγα δευτερόλεπτα…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurosport (@eurosport)

Τα ζευγάρια που αρραβωνιάστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Η Αργεντινή ήταν η χώρα που εγκαινίασε την τάση των αρραβώνων στους Αγώνες. Στις 25 Ιουλίου, συγκεκριμένα, μια μέρα πριν από την τελετή έναρξης, ο παίκτης του ανδρικού χάντμπολ, Pablo Simonet, έκανε πρόταση γάμου στο μέλος της ομάδας χόκεϊ επί χόρτου, Μαρία Campoy, κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο Ολυμπιακό Χωριό.

Επιπλέον, την περασμένη Παρασκευή, οι Γάλλοι συνεργάτες της ιστιοπλοΐας σκιφ Sarah Steyaert και Charline Picon έκαναν πρόταση γάμου και οι δύο μετά την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου.

Μία ημέρα αργότερα, σειρά να εκφράσει την αγάπη της απροσδόκητα είχε η Κίνα με την παίκτρια του μπάντμιντον, Liu Yu Chen, να χαρίζει στη φίλη της Huang Ya Qiong ένα δαχτυλίδι αρραβώνων λίγα μόλις λεπτά αφότου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μικτού διπλού μπάντμιντον.

Η ομάδα των ΗΠΑ ήταν, επίσης, στο… ρομαντικό κλίμα των φετινών Ολυμπιακών.

Ο αθλητής της κωπηλασίας Justin Best αρραβωνιάστηκε την Ιρλανδή χορεύτρια Lainey Duncan τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την πρόταση γάμου του σφαιροβόλου Payton Otterdahl στην κοπέλα του, Maddy Nilles, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εντυπωσιακός Κουρουγκλίεφ στη πάλη, πέρασε στους «8» με νίκη 11-0

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Πόλακ είναι η αθλήτρια που βρέθηκε ντοπαρισμένη και αποκλείστηκε από τη ΔΟΕ

Ελενα Κουλιτσένκο: Το next big thing της Κύπρου στον στίβο που στρέφει όλα τα μάτια πάνω της

Keywords
Τυχαία Θέματα