Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χαμός στον τελικό του Μπιτς Βόλεϊ ανάμεσα στις Βραζιλιάνες και τις Καναδές – Πιάστηκαν στα χέρια (Video)

Ένταση επικράτησε στον τελικό του Μπιτς Βόλεϊ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ανάμεσα σε Καναδές και Βραζιλιάνες παίκτριες, με το φιλέ να είναι το μόνο πράγμα ανάμεσα τους ενώ «έβγαιναν στην σέντρα», αρχίζοντας το trash talking.

Μετά από έναν πόντο στο τρίτο και τελευταίο σετ και ενώ η ομάδα της Βραζιλίας ήταν μπροστά

με 11-7, οι Βραζιλιάνες Πατρίσια Σίλβα Ράμος και Εντουάρντα Σάντος Λισμπόα και οι Καναδές Μελίσα Ουμάνα-Παρέδες και Μπράντι Γουίλκερσον, άρχισαν το trash talking στο φιλέ με τους διαιτητές του αγώνα να μπαίνουν ανάμεσά τους για να τις χωρίσουν.

here it is lol pic.twitter.com/njMDFSoao9 https://t.co/8MDVWmnfl6

— iana murray (@ianamurray) August 9, 2024

Αφού οι δύο ομάδες πείσθηκαν να επιστρέψουν στο γήπεδό τους η κάθε μία, ο DJ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έβαλε να παίξει το Imagine του Τζον Λένον.

Στο άκουσμα του τραγουδιού τόσο οι Βραζιλιάνες όσο και οι Καναδές χαμογέλασαν και χειροκρότησαν τον DJ για την επιλογή του ενώ το κοινό άρχισε και αυτό να τραγουδάει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Μπάσκετ: Η Σερβία «καθάρισε» την Γερμανία και κατέκτησε το χάλκινο στον μικρό τελικό (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στην 7η θέση με εύκολη νίκη η Εθνική πόλο γυναικών (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Τομ Κρουζ, Μπίλι Αϊλις και ίσως… Τάιλερ Σουίφτ η τελετή λήξης – Νέες εκπλήξεις ετοιμάζει το Παρίσι

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Χαμός, Μπιτς Βόλεϊ, Βραζιλιάνες, Καναδές – Πιάστηκαν, Video,olybiakoi agones 2024, chamos, bits volei, vrazilianes, kanades – piastikan, Video