Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βούρκωσε η Άννα Κορακάκη – Η ιγμορίτιδα, το πρόβλημα στα μάτια και η υπόσχεση (Video)

Βούρκωσε η Άννα Κορακάκη μετά τον αποκλεισμό σοκ στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι.

Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, μίλησε στην ΕΡΤ για τις δύο αιτίες που δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει την προσπάθειά της.

«Είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ που ξαγρύπνησα. Έχω

ιγμορίτιδα και νομίζω ότι μέσα στον αγώνα ανέβασα δέκατα ή πυρετό. Ξεκίνησα αντιπυρετικά και τώρα αντιβίωση γιατί έχω και έναν δεύτερο αγώνα και θέλω να ανακάμψω» εξήγησε.

Η Αννα Κορακάκη έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη χρονιά καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα μάτια της και ουσιαστικά δεν μπορεί να εστιάσει καθαρά. «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω πάρα πολλά θέματα. Το παλέψαμε πολύ και το κυριότερο – που δεν το προλάβαμε για τους Ολυμπιακούς- είναι ένα θέμα στα μάτια μου, μία δυσλειτουργία», ανέφερε βουρκωμένη και πρόσθεσε ότι τόσο εκείνη όσο και ο προπονητής της άργησαν να το αντιληφθούν εστιάζοντας αρχικά σε τεχνητά ζητήματα.

«Έχω πολύ μεγάλο θέμα, χρειάζεται τον χρόνο του…Κάνουμε εξετάσεις και δεν είναι παθολογικό, Υπάρχει ένα θέμα με την εστίαση που και οι γιατροί δεν έχουν ακόμα εντοπίσει ακριβώς. Το μαρτυρούν όμως τα “κλικ” που έχουν αλλάξει», αποκάλυψε.

Όπως είπε έχει ήδη αρχίσει φαρμακευτική αγωγή με αντιβίωση προκειμένου να ρίξει τον πυρετό που την ταλαιπωρεί και να παλέψει για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα 25 μέτρα σπορ πιστόλι.

«Μετά από δέκα χρόνια κάνω την κοιλιά μου», παραδέχτηκε, προτού υποσχεθεί κοιτάζοντας την κάμερα πως «θα βάλω τα δυνατά μου».

Η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται ξανά την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον προκριματικό του Sport Πιστολιού Γυναικών (25μ πυροβόλο) και κάνει αγώνα δρόμου για να αντιμετωπίσει όλα της τα προβλήματα στο μέτρο του δυνατού και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Διαβάστε επίσης:

Γιαννακόπουλος για ανάρτηση Ολυμπιακού: «Ό,τι θέλετε κάνετε, εκβιάζετε Κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός – σοκ για Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, εγκατέλειψε τον προκριματικό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Λευτέρης Πετρούνιας: «Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε με χαμόγελο, ξέρω τι λάθη έκανα στον προκριματικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα