Παγώνη για Κόκοτα: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα – Οι βελτιώσεις είναι μικρές» (Video)

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Ματίνα Παγώνη, κάνοντας λόγο για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, καθώς ο ασθενής δείχνει πολύ μικρά σημάδια βελτίωσης σε πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σε δηλώσεις της στο «Πρωινό», η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι πρόσφατα ο τραγουδιστής κούνησε το πόδι του στους φυσιοθεραπευτές, κάτι που αποτελεί βελτίωση. Ωστόσο, τόνισε ότι η διαδικασία ανάρρωσης του τραγουδιστή εξελίσσεται πολύ αργά.

«Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ, πολύ

δύσκολα. Σας το είχα πει από την αρχή, τα περιστατικά αυτά θέλουν πολύ μεγάλο χρόνο και απ’ ότι φάνηκε οι βελτιώσεις είναι μικρές, πάρα πολύ μικρές και σε πάρα πολύ μεγάλα διαστήματα» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ πριν μισή ώρα κατέβηκα και πάλι τον είδα. Οι αντιδράσεις είναι μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει την τραχειοστομία. Το μόνο που συνέβη τις τελευταίες ημέρες είναι ότι όταν πηγαίνουν οι φυσιοθεραπευτές, κουνάει λίγο το δεξί του πόδι. Αυτό είναι ένα μικρό σημάδι, που για εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε, θα συνεχίζουμε να το παλεύουμε και ότι θέλει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα για να δούμε τι εξελίξεις. Γίνεται καθημερινά απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση. Είναι καλό που είναι στη ΜΑΦ και έχει επαφή με τους δικούς του.

Δεν μιλά, δεν αντιδρά, έχει προβλήματα στην όραση. Αυτά τα προβλήματα είναι από την αρχή. Κούνησε το δεξί του πόδι στους φυσιοθεραπευτές, κάνει κάποιες μικρές κινήσεις. Από εκεί και πέρα θέλει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ασθενείς αυτοί, να ξέρετε, έχουν πάει έως και 1 χρόνο νοσηλείας, έως και 8 μήνες. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Πραγματικά, όσο γίνεται να βελτιώνεται καθημερινά και να πάει στο σπίτι του, στη γυναίκα του και στο παιδί του».

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο διαρρήκτη – «Άνοιξε» 15 καταστήματα σε Εύοσμο και Κορδελιό μέσα σε δύο μήνες

Ιωάννινα: Συνελήφθη 69χρονος που πέταξε στα σκουπίδια νεογέννητα γατάκια

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παγώνη, Κόκοτα, Video,pagoni, kokota, Video