Παναθηναϊκός: Η Μποταφόγκο κοντά στην αγορά του Βαγιαννίδη

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, «χρυσός» σκόρερ του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη, εκτός από Ευρωπαϊκές ομάδες (Χοφενχάιμ και Τουλούζ), ενδιαφέρει και ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μάλιστα, από την Βραζιλία, καθώς η Μποταφόγκο είναι σε διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» για την αγορά του!

Το θέμα που έφερε στον «αφρό» η βραζιλιάνικη Globo Esporte, όχι μόνο έχει… καπνό, αλλά και «φωτιά». Και τη

δεδομένη χρονική στιγμή, φαντάζει κάτι παραπάνω από πιθανή η μετακόμιση του 23χρονου δεξιού μπακ στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ανέφερε πως η Μποταφόγκο (που μόλις την Παρασκευή, 19/7, αγόρασε τον Βραζιλιάνο Ζόνας Τορό από τον Παναθηναϊκό) είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει και τον Βαγιαννίδη.

Ο παίκτης μάλιστα είναι απόλυτα θετικός στη μετακίνησή του στη Βραζιλία, ενώ αποτελεί ολόθερμη εισήγηση του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας, Αρτούρ Ζόρζε, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει τους «πράσινους» στα play off του Champions League και είχε εντυπωσιαστεί απο τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Μποταφόγκο είναι ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ θα τα καρπωθεί ο Παναθηναϊκός και τα 2,5 εκατ. ευρώ η Ίντερ, η οποία είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 40% απ’ την παραχώρησή του στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2025.

Ο δε παίκτης έχει δεχθεί μία πολύ υψηλή προσφορά η οποία αφορά συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές, που θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ. Η όλη διαδικασία πλέον δείχνει πολύ προχωρημένη κι ο Βαγιαννίδης είναι πολύ κοντά στο να γράψει Ιστορία και να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τεντόγλου αναχώρησε για το Παρίσι (video)

Αυστραλός αθλητής… έκοψε το δάχτυλό του για να μην χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Νεϊμάρ: Πατεράς για τρίτη φορά ο Βραζιλιάνος άσος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μποταφόγκο, Βαγιαννίδη,panathinaikos, botafogko, vagiannidi