Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τους Πρωταθλητές Ευρώπης – Χαμός στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των «πράσινων» θριαμβευτών (photos/video)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του και έχει ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για να γιορτάσει και στα πάτρια εδάφη τη σπουδαία επιτυχία του.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο πριν τις 14.30

ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου και θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου.

Το αεροδρόμιο έχει ήδη «βουλιάξει» από τους τρελαμένους φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν στήσει non-stop πάρτι από το βράδυ της Κυριακής για την ομάδα του Αταμάν και περιμένουν τους παίκτες για να τους αποθεώσουν για την έβδομη ευρωκούπα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ΚΑΕ, θα ακολουθήσει θριαμβευτική διαδρομή από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως το ΟΑΚΑ, απόσταση που οι πρωταθλητές Ευρώπης θα διανύσουν με ανοιχτό-καταπράσινο λεωφορείο.

Διαβάστε επίσης:

Τρελαμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Μακρόν: «Πήραμε την Ευρωλίγκα, πάρε τηλέφωνο τον Λεσόρ» – Η αντίδρασή του (videos)

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει γυμναστική με την… κούπα της Ευρωλίγκας (video)

Πανζουρλισμός σε όλη την Αθήνα για το 7ο: Γέμισαν τους δρόμους οι φίλοι του Παναθηναϊκού (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα