Πάτρα: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί» φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πέθανε η Ίριδα (Video)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ώρες.

Πέρυσι, σαν σήμερα στις 21 Μαρτίου του 2021, το 6 μηνών βρέφος, η Ίριδα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε και ο θάνατός της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», γιατροί αναφέρουν ότι μπροστά τους υπήρξε μία στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα «δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Λίγες ώρες μετά, η 33χρονη έκανε και μία ανάρτηση

στο Facebook γράφοντας: «Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Όλα αυτά, ενώ όπως έχει πει η ίδια η μητέρα των κοριτσιών, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει…

Όσον αφορά αυτή την τέταρτη εγκυμοσύνη της νεαρής γυναίκας, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, επισημαίνει ότι αποτελεί ερωτηματικό για τους γιατρούς το πώς η κύηση αυτή διεκόπη με χάπια ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς φέρεται να ήταν 2,5 μηνών έγκυος.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη φαίνεται να προέκυψε σε μία περίοδο όπου η 33χρονη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

Παράλληλα, όσον αφορά την προοπτική χωρισμού, η μητέρα των τριών κοριτσιών φέρεται πως είχε αποκαλύψει σε μία παλαιότερη σχέση της πως πάσχει από καρκίνο. Μάλιστα είχε επικαλεστεί και αντίστοιχο έγγραφο, που όμως αφορούσε τη γιαγιά της, η οποία πράγματι έπασχε από μία μορφή καρκίνου.

Τον Φεβρουάριο του 2012, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρία σοκ από τη γυναίκα που φρόντιζε την Τζωρτζίνα: «Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω» (Video)

Κορωνοϊός: Ήρθαν τα αντιικά χάπια της Pfizer – Αυξητική τάση των κρουσμάτων (Video)

Απαγωγή Κυπαρίσση: Συνελήφθη στο Χαλάνδρι 45χρονος ύποπτος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Δεν, Ρούλα Πισπιρίγκου, Ίριδα Video,patra, den, roula pispirigkou, irida Video